.

.

Чекмедже за съхранение чекмеджето за съхранение на переставленная сгъваема кошница за сглобяване 58 40 35 компактен кафе различни стоки за съхранение на дрехи играч?

Чекмедже за съхранение чекмеджето за съхранение на переставленная сгъваема кошница за сглобяване 58 40 35 компактен кафе

BGN 38.08

Наличност
На склад

● Штабелируйте стабилизированными спецификации.Или прикачете много меки неща, придавайки им форма. Прост дизайн и цвят.Той лесно се монтира и може да се съхраняват компактно в него, когато не се използва.Армирующие страничните и долните поставяне запазват безопасността, кутия запазва формата си.Основният корпус е изложена, долна плоча се прекратява.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.За разлика от нетъкан грешки, които не можете да направите, вие можете свободно да се почистват и са много лесни за почистване. Мек материал, лесен за употреба.Извиняваме се за причиненото неудобство.Ако има проблем, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с продавача на имейл, но на това ние ще отговорим искрено. Силна мръсотия и драскотини. (Може да се измие) вътрешна подкрепа кутия за съхранение, плесени е трудно да се разбият, и да има тежки дръжки от двете страни, и товароподемност отлична.Дизайн с висококачествена конструкция, използвана в классифицированном заглавие : газопроницаемое нетъкан синтетично влакно.Той е изработен от висококачествен чист естествен екологичен материал, който не се безпокойте за странни миризмата". Можете да запишете класификация. ● Сглобяване също се сгъва или консервируется. (сгъването на 100% , без миризма) Симпатична кутия за съхранение, изработен от висококачествени материали, и няма никакви притеснения за странни миризмата.Цветовата гама на всеки дисплей може да се различават малко.(Широко) Канцеларски материали за съхранение, скоби за мобилни телефони, храна за домашни любимци, дистанционно управление, аксесоари, козметика, занаяти, бижута, бельо, чорапи, хавлии и т. (100% на вкус гънка) Симпатична кутия за съхранение, изработен от висококачествени материали, които не се притесняват за странни миризмата.Сладък комплект кошници за съхранение-това е вътрешната украса на стаята, а предмети от бита може да се организира с помощта на класификация.Отвори най-горното чекмедже за съхранение и може да се използва в най-различни места, като спални, детски стаи, офиси.Ако не ги ползвате, можете да го сгънете и да го направи по-компактен.● Това е кошница, подходяща за жилища и офиси, домове, като играчки, книги, списания, игри, художествена и крафт хартия, обувки, детски стоки, сезонни стоки, празнични украси, DVD-дискове, сувенири.Дори ако главното устройство загрязнено и се съхранява, водата може да бъде безопасно да се измие. може да се използва като автомобил на склад.(Лек, за да се коригира) Му е лесно да се носи и от двете страни и удобно се полага.Тъй като това е един малък сгънат транспорт, това е сгъната състояние, но когато мине време, ще се появи напрежение.Можете да почистите пространството Барбара.

Опции за продукта

Свързани продукти