.

.

Переноска за кучета Переноска за домашни любимци Переноска за кучета Лаптоп раница за домашни любимци Переноска за Котки Идващи Малка Пътна чанта за Кучета от Мек?

Переноска за кучета Переноска за домашни любимци Переноска за кучета Лаптоп раница за домашни любимци Переноска за Котки

BGN 80.99

Наличност
На склад

Котешки раница кученце раница.Елитна мода!Супер красив и практичен, удобни и дишащи, така че вашият домашен любимец ще се чувства тревожно вътре!. ◆ Голям капацитет, олекотена конструкция, за да отговори на различните нужди на клиентите. * Проектирани с дишаща сетчатыми прозорци за по-добра циркулация на въздуха, нека вашите домашни любимци се радват на чист въздух и да се виждат пейзажи по пътя. * S код : 38x22x25cm, M код : 41x25x26cm, L код : 47x29x32cm. ◆ Изработена от полиестерна мрежа и мека страничната рамка, переноска за домашни любимци могат да издържат на дълги драскотини, с вашия домашен любимец, безопасно, комфортно и удобно, докато сте в движение.Раница за домашни любимци може да изведе кучето/котката направо на улицата, без да позволим това да се отегчават и да се дразни, и той може да освободи ръцете си!Вид на стоката : Переноска за домашни любимци, раница за домашни любимци Материал : плат Оксфорд, окото, долна пластинаматериал : durablet Целева група : Кучета / Cats Pet раница x 1примечание : 1. Моля, позволете 0~3 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.Красив и модерен рюкзакам за домашни любимци завиждат на минувачите!.

Опции за продукта

Свързани продукти