.

.

Ретро Crazy Horse Кожен Мъжки раница, 14-инчов Раница за лаптоп, Унисекс Училище Раница, 20L Водоустойчива Раница за отдих (цвят : кафяв размер : 17x33x38cm)

Ретро Crazy Horse Кожен Мъжки раница, 14-инчов Раница за лаптоп, Унисекс Училище Раница, 20L Водоустойчива Раница за отдих

BGN 174.54

Наличност
На склад

Нашият основен мъжки пътен раница е предназначена за активните хора в живота си : тя е изработена от трайно вощеного на платното за защита на вашата технология, и е изработена от кожа crazy horse, за да издържат на интензивната ежедневна употреба.Пътуване в чужбина или да я носите със себе си всеки ден.Голям капацитет : Размер кожа на раницата е около 5, 9x11, 8x14,6 инча (дължина не включва страничните джобове).Достатъчно голям, за да побере вашите продукти от първа необходимост, като например лаптоп (14 инча), книги, таблет, портфейл, чадър, комплект за бръснене, дрехи или други необходими аксесоари.Висококачествени материали : с помощта на висококачествена и солидна кожата мека Crazy Horse, отличителна черта на кожата Crazy Horse са мръсни бръчки и драскотини по повърхността, представляващи ретро и див стил.Мека и водоустойчив.Няколко служби : външен джоб*1, основен джоб с цип*1 (1 вътрешен джоб с цип, един клон за 14-инчов лаптоп), заден джоб с цип*1. Много лек, само 1,6 кг/3,5 кг.Регулируема презрамка : Разработен с регулируем размер на рамото на колана, можете да го настроите на най-удобното положение в съответствие с вашите изисквания.Чудесен раница за училище, офиса, пътувания и активна почивка.Име на продукта : преносим мъжка кожена раница размери на продукта : Размер : 5.9x11.8x14.6in/15x30x37 CMZipper : висококачествен метален цип Материал : Crazy Horse Leather Capacity : около 20 LWeight : 1.6 kg/35lbsfeature : 1. Изработен е от висококачествена гладка кожа, здрави и издръжливи.2. Висококачествена метална конструкция с цип може правилно да задържите вашите неща.3. Основното отделение е с капацитет до 15 инча лаптопи В главния джоб е мека кутия за съхранение и защита на вашия 15-инчов преносим компютър 5. Няколко отделения могат да съхраняват вашите вещи, организация и обем.6. Задната част е проектирана с защитна подложка, която диша и е удобен.7. В зависимост от вашите нужди пагон, може да се регулира в диапазона.Адаптируйтесь към тълпата : мъже, студенти, офис работници, адвокати, лекари, пътуване любители на риболова, студенти от колежи Съдържание на опаковката : 1 x реколта кожена чанта Crazy Horse размер на : 1. Мирише на кожата на природен газ, но тя ще изчезне, след като е на хладно и сухо място в продължение на няколко дни.Поради различните методи на измерване точност на измерване на 2,1-2 см е разумен обхват.3. Заради камери или светлинна среда, моля, позволете малки цветни изображения.

Опции за продукта

Свързани продукти