.

.

KaiLangDe Дължината на Переноска За Домашни Любимци Раница за Количка пътни Настилки столче за Кола за Малки Кучета, Котки, Кученца Комфорт Котешки Раница Подвижна Кол?

KaiLangDe Дължината на Переноска За Домашни Любимци Раница за Количка пътни Настилки столче за Кола за Малки Кучета, Котки,

BGN 26.39

Наличност
На склад

ТИХ И СТАБИЛЕН : Нашият калъф за колички за домашни любимци е оборудван с четири копчета колела на 360 градуса, което му придава силна стабилност и улеснява мобилността.Не се притеснявайте за всички видове сложни подземни условия, които да затруднят глад, и не се притеснявайте за това, че шумът на колелата ще изплаши домашни любимци.ЛЕК И ЗДРАВ : Чанта за домашни любимци изключително лека, устойчива на такива, падане и не е лесно да се е деформирал.Когато дръжката напълно бутне, тя вместительна и е идеален за големи и средни котки, малки кучета с тегло до 20 килограма, за да седне, да почивате или да се движат.МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ ЗА ВАШИТЕ домашни ЛЮБИМЦИ : Нашата количка-переноска за домашни любимци с колела с повишен сетчатыми панели от всички страни, осигуряващи достатъчен въздушен поток и визуални мек капак от двете страни за максимална конфиденциалност.ПРИЛОЖИМИ СЦЕНА : Може да се използва за краткосрочната изолация или на открито, като пешеходен туризъм и къмпинг, или в други ситуации, когато трябва да изведем котка, например, да вземе вана, дегельминтизировать я, я придружи до лекар и т.н. ЛЕКА ПЕРЕНОСКА : Take Пет Out More Easily Позволява лесно транспортиране на вашия домашен любимец до ветеринарен лекар, грумерам или дори през летището на колела, за да можете да го вземете със себе си на почивка.Многофункционална переноска за домашни любимци Уникален дизайн : Количка подвижна, а чанта за количка може да се използва като гнездото за домашни любимци къща.Ръчно конструкция, височината на пръта може да се регулира, което ви позволява лесно да дръпне.Чанта за домашни любимци има гладка метална ципа и двустранен цип.1. Дебела и здрава конструкция ъгъл обруча2. Удобен страничен карман3. На върха Дизайн ручки4. Противоотрывная защитно веревка5. Здрава сгъваема задържане пряжка6. Гладка метална zipper Feature1. Напълно дишаща : Тази пътна переноска има многопластов сетчатыми прозорци, които може да се осигури добра вентилация и комфорт, както и осигуряване на домашен любимец не знойную жегата, намаляване на неговото безпокойство.2. Многофункционален : той идва с телескопична дръжка, пагон и дръжка за три удобни начина за носене на вашия домашен любимец.3. Премиум материал : Този файл е изработен от оксфордской тъкан и има четири вентилационни мрежести панели, които осигуряват на хладно място за вашите космати приятели.4. Подходящ за автомобилни пътуване : вземете си пухкав приятел със себе си, където и да отидете с переноской за домашни любимци.По-добре да изберете пътуване с автомобил от такъв тип на превозвача.

Опции за продукта

Свързани продукти