.

.

Баскетболист Шаблон Кобе Пътуване Училище, Мултифункционален Капак Раница Фенове Студент Раница За Мъже, Жени (Жълто Модел 3)

Баскетболист Шаблон Кобе Пътуване Училище, Мултифункционален Капак Раница Фенове Студент Раница За Мъже, Жени (Жълто Модел

BGN 37.59

Наличност
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! 1.Най-добрият подарък за междузвездни феновете баскетболисти. 2.Материал на раницата : водоустойчиви висококачествени платно с подплата от полиестер, който носи товар, но лек.Меки презрамки са широки с висока пропускливост л материал, намаляване на натиска върху рамото и шията и се държи на хладно, когато го носите в продължение на дълго време. 3.USB връзка за зареждане и кабел за слушалки, Специален отвор : Вграден USB порт подходящ за зареждане на вашия мобилен телефон, като включите банка на хранене, без да отваряте раницата и да отида, той ви предлага удобство за зареждане на телефона и слушане на музика по време на ходене. (Банка на ЗАХРАНВАНЕ в комплекта не са включени). 4.Размери на продукта : 13.38 × 8.26 × 18.89 инча. 5.Раница за мултифункционална : Тази раница вместителен и може да побере книга, шише за вода, чадър, i Pad, файлове A4, портфейл, дрехи, банка храненето и е идеален за бизнес пътувания, уикенд, пазаруване, професионална работа в офис и други дейности на открито.Този раница също е добър подарък за ученици от колежа, момчета, момичета, юноши, жени и мъже. 1.Най-добрият подарък за междузвездни феновете баскетболист 2.Материал на раницата : водоустойчиви висококачествени платно с подплата от полиестер, който носи товар, но лек.Меки презрамки са широки с висока пропускливост л материал, намаляване на налягането на рамото и на врата, и запазва прохладата, когато го носите в продължение на дълъг период от време 3.USB връзка за зареждане и кабел за слушалки, Специален отвор : Вграден USB порт подходящ за зареждане на вашия мобилен телефон, като включите банка на хранене, без да отваряте раницата си в движение, той ви предлага удобство за зареждане на телефона и слушане на музика по време на ходене. (Банка на ЗАХРАНВАНЕ в комплекта не са включени). 4.Размери на продукта : 13.38 × 8.26 × 18.89 инча 5.Раница за Мултифункционална : Тази раница вместителен и може да побере книга, шише за вода, чадър, i Pad, файлове A4, портфейл, дрехи, банка храненето и е идеален за бизнес пътувания, уикенд, пазаруване, професионална работа в офис и други дейности на открито.Този раница също е добър подарък за ученици от колежа, момчета, момичета, юноши, жени и мъже.Добър ви ден!!С уважение.

Опции за продукта

Свързани продукти