.

.

Дифузор Етерично Масло 120 мл Ултразвукова Ароматерапевтични Дифузор с Ръчно Стъкло BPA Free Waterless Auto-Off, 4 Настройки на Таймера 7 Цвята Променен на Led за Дома Йога за Офис?

Дифузор Етерично Масло 120 мл Ултразвукова Ароматерапевтични Дифузор с Ръчно Стъкло BPA Free Waterless Auto-Off, 4 Настройки

BGN 28.79

Наличност
На склад

[Уникален дизайн] със Стъклен капак, чернильная живопис, дизайн модел, идеално допълнение за всеки съвременен дом, офис, фитнес залата, спа салону или студио.Компактен и преносим, капак, дифузьор ароматния етерично масло може лесно да бъде премахната, лесно се пълнят с вода и няколко капки етерично масло, което ще ви помогне да се възползват от ароматерапия. [Многофункционален дифузор] Ароматерапевтични дифузор етерично масло, Овлажнител студена Мъгла, лека нощ.Многофункционалност : Хидратация на кожата, овлажняване на въздуха, укрепване на имунната система, премахване на стреса и подобряване на съня.Прекрасен подарък за семейството и приятелите. [Шепот Тих ултразвукова технология] Ароматерапия Етерично масло Дифузор взе модерни ултразвукови технологии.Той много тихо, без да дразни шума, който не се притеснява вас, когато спите или работите.Топлината не се използва, което го прави безопасен за деца и домашни любимци. [Настройка на час и автоматично изключване предохранительной дизайн] 4 Режим на настройка на времето : 0,5 ч, 1 часа, 2 часа и непрекъснат режим на замъгляване.Можете да зададете времето, в съответствие с вашите различни нужди.Дифузьор на етерично масло за ароматерапия автоматично ще спре да работи и ще защитава вашето устройство от увреждане на по-малко изразходване на вода. [Свеж въздух] капацитет 120 мл вода и 3-5 часа от работното време, като се придава на вашия дом свеж, ароматен вкус, леко овлажняват въздуха и премахване на прах и алергени, облекчаване на стреса и се радват на дълбоко расслаблением.

Опции за продукта

Свързани продукти