.

.

RANNYY 1 x Сешоар, Дифузер, 5 цвята Сгъваем Сгъваем Сешоар, Вентилатор За Коса Дифузор Делото Полагане на Фризьорски Инструмент(розов)

RANNYY 1 x Сешоар, Дифузер, 5 цвята Сгъваем Сгъваем Сешоар, Вентилатор За Коса Дифузор Делото Полагане на Фризьорски Инструмент(розов)

BGN 7.99

Наличност
На склад

[Повече опции] предлага се в 5 цвята имате по-голям избор. [Лесен за почистване] може да се пере, много удобна за почистване. [Сгъваема конструкция] Сгъваема конструкция я прави гъвкава за използване и по-лесно да се сложи в дамска чанта или косметичку. [Премиум качество] Приемането на висококачествен силикон, който е устойчив на високи температури и без напрежение за продължителна употреба. [ Безопасно] С помощта на този сешоар-дифузьор той може да помогне равномерно разсее топлината и въздуха от сешоара, че предпазва косата от увреждане на концентрирана топлина.Описание : Този продукт е дифузор за сешоар.Приемането на висококачествен материал, който е устойчив на високи температури и без напрежение за продължителна употреба.Сгъваема конструкция улеснява използването му и съхранение.С помощта на този сешоар - дифузьор той може да помогне равномерно разсее топлината и въздуха от сешоара, че предпазва косата от увреждане на концентрирана топлина.Може да се пере, много е удобно да се използват.Удобства : Приемането на висококачествен силикон, който е устойчив на високи температури и без напрежение за продължителна употреба.Сгъваема конструкция я прави гъвкава за използване и по-лесно се побира в дамска чанта или косметичку.С помощта на този сешоар - дифузьор той може да помогне равномерно разсее топлината и въздуха от сешоара, че предпазва косата от увреждане на концентрирана топлина.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Сешоар Дифузер Функция : Равномерно разпределение на топлина и въздух от сешоар за коса Материал : силикон Допълнително Цвят : черен, червен, син, розов, зелен Количество : 1 бр. Диаметър : 6 см / 2.4 инча Размер : 13,8 * 11,5 см / 5,4 * 4,5 инча(както е показано) Подходящ за : 4~5 см Диаметър на дюзата на сешоара Тегло на опаковката : прибл. 160 г кръст Бод Пакет включва : 1 х сешоар дифузер Забележка : Сешоар на снимките не са включени.

Опции за продукта

Свързани продукти