.

.

Телефон на Притежателя на Картата uCOLOR ПУ Кожен Портфейл Джоба за Кредитни Карти ID Калъф 3 М Залепваща Стикер на iPhone Samsung Galaxy с Android Смартфоните (Натурален Мрамор)

Телефон на Притежателя на Картата uCOLOR ПУ Кожен Портфейл Джоба за Кредитни Карти ID Калъф 3 М Залепваща Стикер на iPhone

BGN 6.39

Наличност
На склад

*Универсална съвместимост-универсалният дизайн позволява идеално се вписват в повечето мобилни устройства с диагонал 4,7 инча и по-горе. (Не е съвместим с i Phone SE или i Phone 5s/5 и по-долу). *Практическа функция - да се съхранява 1-2 карти и малко пари, така че не е нужно да носите голям обемист портфейл в джоба си.Спестете време с бърз достъп от мобилния си телефон до парични средства, кредити и удостоверениям за самоличност в продължение на няколко секунди. *Залепваща лента 3 M Stong-всяка пръчка в чантата използва нова субстрат от тиксо 3 M за трайно, трайно и продължително задържане.Предотвратяване на разваливание на части. *Плътно и защитно надеждно задържане-нов дизайн,плътно удерживающая на картата,тя може здраво, за да запази съдържанието на джоба от падане, дори когато джоб обърнат с главата надолу!. *Препоръки за употреба : Залепете на калъф(без силикон),а не директно на телефона и не рвите след залепване.Този кожен джоб-перфектният аксесоар за вашия телефон, без които никога няма да живеят.Отминаха дните, когато трябваше да носят със себе си гигантски мрежи, когато всичко, от което наистина се нуждаят, е малко пари в брой и карта.Излиза от къщи с джоб за телефон и имайте всичко необходимо за нощен отдих.Никога повече не се притеснявайте за това, че ще загубят портфейла си.Оставете портфейла си и чантата си с този тънък калъф за задната част на телефона, който сигурно ще задържи вашата кредитна карта, студентска карта, пари и много по-малки неща!Той скрепляется специален двустранно тиксо. *Държач за карти от изкуствена кожа за i Phone, Samasung Galaxy, както и повечето смартфони (4.7 инча по-горе) *Удобно да съхранявате до 2 карти и пари в брой.Не е съвместим с i Phone SE или i Phone 5s/5 и по-долу *Използвайте като притежател на кредитна карта, на притежателя на визитка, замяна на затягане за пари, на притежателя на карта подарък или притежателя на сертификата за самоличност *Също така е съвместим с чехлами за смартфони, като Otter Box, Life Proof и други марки *Супер здрава залепваща подложка картодържателя 3 M за лесно използване. прилагането и надеждно определяне на Пакет включва : 1*Притежателя на телефонна карта (i Phone,пари и калъф за вашия телефон, не са включени).

Опции за продукта

Свързани продукти