.

.

Съвместим с Кожена чантата iPhone 12/Pro/Mini/Max, с Магнитен Държач RFID-карти, Притежател на карта с Магнит за телефон (оранжев)

Съвместим с Кожена чантата iPhone 12/Pro/Mini/Max, с Магнитен Държач RFID-карти, Притежател на карта с Магнит за телефон

BGN 5.59

Наличност
На склад

♥【Идеалното съхранение】 : Разработен с оглед на стил и функции, кожена кесия за телефон - идеален начин да запазите вашите документи за самоличност и кредитни карти. ♥【Красив външен вид】 : Сгънете я на върха на прозрачен или силиконов своята практика, за да се създаде уникален за вас вид. _BOS_【Вграден дизайн】 : Силни вградени магнити, които позволяват лесно защелкиваться на гърба на вашия мобилен телефон. _BOS_【Сигурност】 : Високо ниво на сигурност.Кожен портфейл защитени с RFID защита. _BOS_【Гаранция за качество】 : Ние осигуряваме задушевное обслужване на клиентите ни на всички детайли.Ако има някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Този притежателя на телефонна карта тънък, гъвкав и изключително удобен.Характеристики : ✔Здрав вграден магнит с висока степен на стабилност.✔В него може да поставите кредитни карти, лична карта.✔Елегантен, ултратънък дизайн идеален за вашия телефон.✔С тази чанта за карти, няма нужда да носят със себе си в чантата си.Съвместимост : i Phone 12/i Phone 12 Pro/i Phone 12 Max/i Phone 12 Mini Solve проблем вашия голям wallet No необходимостта от масивно портфейл или портфейли.Можете да добавите документ за самоличност, кредитни карти, на всяка карта, дори пари.

Опции за продукта

Свързани продукти