.

.

Жена Държач за Карти Музикален Барабан Полк Притежател На Кредитна Карта за Телефон с 3 м Лепило Стик е Подходящ За iPhone, Android и Повечето Смартфони Титуляр за Кредитн?

Жена Държач за Карти Музикален Барабан Полк Притежател На Кредитна Карта за Телефон с 3 м Лепило Стик е Подходящ За iPhone,

BGN 6.39

Наличност
На склад

Размер : 2,4*3.5 инча Притежателя на телефонна карта е подходяща за i Phone,Samsung Galaxy и всички най-смартфони. ★Забележка - i Phone X/8/8+ има покритие против отпечатъци от пръсти по гърба на тези устройства, което не позволява 3-метровия лепило, така че ние препоръчваме калъф с тези модели телефони.Широко използван за задната част на вашия компютър,стъкло,прозорците на колата,тире на колата, вратата на хладилника или домашното входната врата.Висок клас 3-метров трайно лепило върху задната част на вашия мобилен телефон,но без лепкави следи при премахване.Сменете портфейла си джоб за телефон,лесно задръжте документ за самоличност,кредитни карти,чанта и т.н. Махнете капака на етикети и я залепете за гърба на телефона, а след това леко натиснете. 100 е абсолютно нов и качествено .Този притежателя на телефонна карта е изработена от висококачествен противоскользящего силиконов материал,издръжлив материал, запазва формата си, и карта не отпадат.Са подходящи за Почти всички смартфони с тази на портфейла си за телефонни карти, не е нужно да носите обемист портфейла или чантата си.

Опции за продукта

Свързани продукти