.

.

Катерене Ръкавици За Мъже,Катерене Ръкавици За Жени, Велосипедни Ръкавици За Жени, Туристически Ръкавици Без Пръсти, Мотоциклетни Ръкавици За Жени, Мини Полупальц?

Катерене Ръкавици За Мъже,Катерене Ръкавици За Жени, Велосипедни Ръкавици За Жени, Туристически Ръкавици Без Пръсти, Мотоциклетни

BGN 9.28

Наличност
На склад

НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ СИЛИКОН ДИЗАЙН : Нескользящий силикон се разпределя в няколко области на ръкавица, което има ефект на смекчаване и издръжливост.Супер ефект на смекчаване на УДАРА : Може да се намали вибрация на контактната част и намаляване на болката, износване и умора на ръката.ОСИГУРЕТЕ ЦЯЛОСТНА ЗАЩИТА : Защита на длан, осигурете комфорт и подкрепа, както и да се избягва нараняване на дланта по време на упражнения и тренировки.ДЕТСКИ РЪКАВИЦИ : Нескользящие ръкавици може лесно да помогне за по-добра защита на китките на децата по време на занимания и са подходящи за деца в ежедневния живот.РЕГУЛИРУЕМА ЕЛАСТИЧНА ГРИВНА : ще задоволят всякакви нужди в тренировки, ще ви позволи да се концентрира своята сила и да се предотврати разтягане на ставните връзки.Функция : 1. Нескользящий силикон дизайн : Нескользящий силикон се разпределя в няколко области на ръкавица, което има ефект на смекчаване и издръжливост. 2. Супер ефект на смекчаване на удара : Може да се намали вибрация на контактната част и намаляване на болката, износване и умора на ръката. 3. Осигурете цялостна защита : Защита на длан, осигурете комфорт и подкрепа, както и да се избягва нараняване на дланта по време на упражнения и тренировки. 4. Детски ръкавици : Нескользящие ръкавици могат лесно да помогнат за защита на китките на децата по-добре по време на занимания и са подходящи за деца в ежедневния живот. 5. Регулируема еластична гривна : пълно задоволяване на всички видове нужди в тренировки, нека да съсредоточи своята сила и да се предотврати разтягане на ставните връзки.Параметри : Тип на продукта : полупальцевые ръкавици Материал : неопрен Цвят : както е показано на снимката Тегло : approx.44g/1.6 oz Осъществяване списък : 2 х полупальцевые ръкавици .

Опции за продукта

Item Type:
Half Finger Gloves
Material:
Neoprene
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx.44g/1.6oz
Package List:
2 x Half Finger Gloves  :

Свързани продукти