.

.

Ръкавици Гъба за почистване, Ръкавици за миене на съдове, за Многократна употреба Силиконови Четки за почистване на Топлоустойчиви Ръкавици Чистач за домакинскат?

Ръкавици Гъба за почистване, Ръкавици за миене на съдове, за Многократна употреба Силиконови Четки за почистване на Топлоустойчиви

BGN 9.59

Наличност
На склад

❤ [Хранително-вкусовата СИЛИКОН] : Изработен е от 100% хранително силикон, не причинява алергии към латекс, се използва за почистване на зеленчуци и плодове. ❤ [ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И ПОЧИСТВАНЕ] : Размер на продукта : 13,6 х 6,3 инча.Използвайте силиконовата четка Forliver Grey Sponge за подмяна на стари четки за подобряване на хигиена на кухнята.Много лесен за почистване на зъби, просто изплакнете с вода или да сложите в съдомиялна машина, тя отново освежится. ❤ [ПРАВИ МИЕНЕ на СЪДОВЕ, по-ЛЕСНО И по-БЕЗОПАСНО] : Защитете своята съпруга / съпруг / деца / родители от увреждане при почистване.Тел произведени от хранително-силикон, което е естествено, тъй като той не е порест, като обикновени гъби и парцали.С тези силиконови скрубберами за ястия без повече мръсни гъби!МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : ТОЙ НЕ ПОГЛЪЩА ВОДА!. ❤ [Многократно използване] : Тези вълшебни ръкавици може да се използва за кухня, миене на чинии, почистване на плодове и зеленчуци, почистване на бани, почистване на спалнята, за отстраняване на прах в килера, грижа за косата, домашни любимци, измиване на автомобила и т.н. ❤ [устойчиви на Висока температура] : Той има температурна устойчивост до 160 градуса по Целзий, за да може да се почисти с вряла вода или микровълнова печка(2 минути).Може да се използва за движение най-горещите ястия или за отстраняване на съдовете от фурната.

Опции за продукта

Свързани продукти