.

.

UAlienva Цифров PH-метър, Преносим PH-Тестер с Обхват на измерване 0-14, от 0.01 PH точност ръководят Инструмент за Тестване на Качеството на водата за Аквариум, Басейн, Питейн?

UAlienva Цифров PH-метър, Преносим PH-Тестер с Обхват на измерване 0-14, от 0.01 PH точност ръководят Инструмент за Тестване

BGN 50.16

Наличност
На склад

Висока точност : Този на РН-метър може да се използва за измерване на рН в диапазона 0,00-14,00, че е идеален както за домашни, така и за лабораторни приложения, като напитки, питейна вода, плувни басейни, спа центрове, аквариум, хидропоника и т.н., Лекота на употреба : Дръжка за тестване на PH, лесни за употреба.Никакви сложни стъпки, не е задължително.Просто включете захранването, да се сложи край на откриване на вода за тестване, е много удобно.Автоматична температурна компенсация : Повече не трябва да се грижи за температурата на изпитване на течности, тъй като ph - метър има вградена автоматична температурную обезщетение (ATC), така че той може точно да се определи стойността на p H на пробата при всяка температура в интервала 0°C - 60°C. Ниската консумация на енергия : Захранване се захранва от 2 батерии от 1,5 (включени в комплекта) и продължава да работи повече от 500 часа.Замяна на батерията лесен за смяна на батерията, е необходимо повторно калибриране.Широко използван : Подходящ за местната питейна вода, храна, вино, изграждане на открит плувен басейн, приготвяне на храна, се установяват на лагер, лабораторни тестове, поддръжка на аквариума, гидропонного храни, на животни и на други места.Стъпките за използване на : 1. Свалете защитното покритие.2. Първо изплакнете електрода дестилирана вода и използвайте филтърна хартия за усвояване на влага, прикрепен към электроду.3. Включване на прекъсвач, разположен на батарейном отделение.4. Поставете уреда в зоната на разтвора и се потопете измервателен електрод в зоната на разтвора.5. Леко разбъркайте разтвора и изчакайте около две минути, за да прочетете показана стойност.След употреба почистете електродите. (При използване на не докосвайте със стъклена сензорна електрод с ръка или други предмети.След измерване я изплакнете с вода и подсушете).Изключете ключа и сложете защитния калъф.Технически характеристики : Материал : ABSTemperature компенсация : от 0 до 60 градуса Celsius Measuring обхват : 0.00-14.00 PHResolution : 0.01 PHAccuracy : плюс или минус 0.01 PHBattery : 2*1.5 V LR44 бутон на батерия (в комплекта)Размер на продукта : 15.5*3.1*1.4 cm Weight : 110 гр/3.88 oz кръст Бод Пакет Including1 x PH meter6 x корекция powder1 x ръководство пользователя1 x осъществяване на скоростната калибровка1. Разтваря буфер прах рН в 250 ml дестилирана вода.2. Включете рН - метър и почистете електрод в дестилирана вода и след това потопете електродите на стандартния разтвор рН.3. Натиснете бутона "CAL", изчакайте, докато показания не те съвпадат със стойността на рН на буферните на прах и няма да станат устойчиви.4. Почистете електродите дестилирана вода и подсушете го.

Опции за продукта

Свързани продукти