.

.

uxcell на Тъканта, Рулетка за Тялото 59 См Измерване на Лента Мека Двустранен да си Шивач на Шиене 1,5 М Цвят на Случаен 2 бр.

uxcell на Тъканта, Рулетка за Тялото 59 См Измерване на Лента Мека Двустранен да си Шивач на Шиене 1,5 М Цвят на Случаен

BGN 4.79

Наличност
На склад

Двустранен : отпечатан като в инчове, така и в см, а диапазонът на измерване е 59 см/ 150 см. Мека измерване на лента : е изработена от мека пластмаса, подходящ за измерване на извити или плоски повърхности.Метални краища на двата края позволяват лесно да се залепи на продукта до вашето измерение и да се предотврати износване.Лесно се чете : най-Голяма и ясна маркировка в инчове и см. отгоре за по-лесно четене.За всички видове измервания : Шивач, Шиене, Ръчна изработка, Измерване на тялото и др.Технически характеристики : Размери : 150 x 1.2 cm/59 x 0.47 inch(L*W)Мащаб : 1.5 M/ 59 inch Цвят : зелен розов Особености : Големи и ясни обозначения в инчове и см. отгоре за по-лесно четене.Мека измерване на лента : е Изработена от мека пластмаса, подходящ за измерване на извити или плоски повърхности.За всички видове измервания : Шивач, Шиене, Ръчна изработка, Измерване на тялото и др.Пакетът включва : 2 x измерване на лента.

Опции за продукта

Свързани продукти