.

.

Двойна Края на Куката Върти очи, Пръстен Очите Пръстени от Неръждаема стомана се Върти на Широко използване на пръстена за висящи столове за хамаци за люлките(M8)

Двойна Края на Куката Върти очи, Пръстен Очите Пръстени от Неръждаема стомана се Върти на Широко използване на пръстена

BGN 62.96

Наличност
На склад

Отличен за чанта, ключодържател, къмпинг, туризъм, разходки, пътуване, риболов, вътрешно и външно оборудване, уреди или инструменти на карабина. 304 неръждаема стомана, здрав, устойчив на корозия и ръжда, може да се използва в открити влажни среди.Подходящ за люлки, висящи столове, хамаци, люлки за гуми, торби с пясък, въжета за упражнения, фитнес, въжета или всякакви объркващо или усукани въжета, подходящи за вътрешна и външна употреба.Предназначени за приложения, изискващи бързо въртящи се елементи с куки или бързи звена, се използва широко за теглене и повдигане на тежки конструкции.Голям отвор за очите може да задържи няколко пряжек, достатъчно силни, за да можете да премествате тежки чанти или въжета и т.н. Функция : 1. неръждаема стомана 304, здрав, устойчив на корозия и ръжда, може да се използва в открити влажни среди.2. Конструированный за приложения, които изискват бързо завъртане на компоненти с куки или с бързи връзки, широко използвани за теглене и се изкачи на тежка конструкция.3. Голям отвор за очите може да задържи няколко пряжек, достатъчно силни, за да можете да премествате тежки чанти или въжета и т.н. 4. Подходящ за люлки, висящи столове, хамаци, люлки гуми, торби с пясък, въжета за упражнения, фитнес, въжета или всякакви объркващо или усукани въжета, подходящи за вътрешно и външно использования5. Отличен за чанта, ключодържател ключодържател, къмпинг, туризъм, разходки, пътуване, риболов, вътрешно и външно оборудване, инвентар или пушка, за инструменти.Спецификация : Тип елемент : С очите си Върти кольцематериал : 304 Неръждаема стальповерхность : Полиране ОбработкаСовместимо : За люлки, висящи столове, хамаци, люлки за гуми, торби с пясък, въжета за упражнения, фитнес, въжета или всякакви объркващо или усукани въжета, подходящ за вътрешно и външно използване на Списъка с пакети : 1 x Двоен край на завъртане на куката за очите.

Опции за продукта

Item Type:
Eye to Eye Rotate Ring
Material:
304 Stainless Steel
Surface Treatment:
Polishing Treatment
Compatible:
For Swings, Hanging Chairs, Hammocks, Tire Swings, Sandbags, Exercise Ropes, Fitness Ropes or Any Tangled or Twisted Ropes, Suitable for Indoor and Outdoor Use
Package List:
1 x Double Ended Rotate Eye Hook :

Свързани продукти