.

.

СЕДНИ.E Leaf Shape Soap Box Bathroom Dish Storage Plate Tray Holder Non-Slip Кухня Rack Case Container,Изтичане На Soap Box,Grey

СЕДНИ.E Leaf Shape Soap Box Bathroom Dish Storage Plate Tray Holder Non-Slip Кухня Rack Case Container,Изтичане На Soap

BGN 8.01

Наличност
На склад

Удобен и подреден декор за баня и кухня.Прост стил, модерен и щедри.С вендузата на дъното той не ще бъде лесно да се плъзга.На дъното На една куха, без вода.ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО : най-Доброто качество.Нашата марка е предназначен за осигуряване на висок стандарт на продукта,ние сме сигурни в нашите продукти и предлагаме послепродажную подкрепа,ако имате проблем с качеството на продукта, моля, свържете се с нас. 100% чисто нов и качествени Характеристики : Изработени от висококачествена ABS, PS и силиконов материал, устойчив и екологично чист.Удобен и подреден декор за баня и кухня се използва прост стил, модерен и щедри.С вендузата на дъното той не ще бъде лесно да се плъзга.На дъното На една куха, без вода.Подвижен дизайн, многофункционални.Удобен и подреден декор за баня и кухня.Само препарат за съдове, други аксесоари демо на снимката не са включени.Спецификация : Материал : ABS, PS, Silicone Size : approx.12x9x13.5cm/4.72x3.54x5.31in Optional Цвят : сив, Blue Quantity : 1 Pc Note : Моля, позволете 0-1cm грешка се дължи на ръчно измерване.pls, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пакетът включва : 1 x препарат за съдове.

Опции за продукта

Material:
ABS, PS, Silicone
Size:
approx.12x9x13.5cm/4.72x3.54x5.31in
Optional Colors:
Gray, Blue
Quantity:
1 Pc
Note:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 x Soap Box :

Свързани продукти