.

.

Ръчна метла Мека Чистящая четка Ръчна Метла колектор на прах и Набор от четки Семеен Хотел дрехи Прах Косата Разтегателен Спално Бельо, Покривки за Почистване на К?

Ръчна метла Мека Чистящая четка Ръчна Метла колектор на прах и Набор от четки Семеен Хотел дрехи Прах Косата Разтегателен

BGN 29.86

Наличност
На склад

Подходящи за почистване на легла, маси, подови настилки, мебели, мека мебел, маса, верстаков, камини, шкафове, автомобили, прах и т.н. 1. Многофункционален : подходяща за почистване на чаршаф, дрехи, дивани, одеала, шкафове, воали, автомобили, клавиатури и т.н. 2. Удобно захващане : Ергономична дръжка позволява лесно надавливать при почистване, не стягане на тялото. 3. Качеството на материала : Мека четка за PBT няма да навреди на повърхността на дрехата, а 30% армирующего се добавя влакна за повишена трайност и здравина.По-широката област на четка прави финала на големи повърхности, лесна и ефективна. 4. Здрав косъм : Четка има трайни и солидна щетину, която може ефективно да заснемат и да се движат мръсотия.малки размери може да проникне в малки пукнатини и цепнатини.Този лек и малък комплект за почистване могат да се справят с голям и дребния боклук навсякъде в дома.Ние сме винаги готови да ви предоставят персонал за обслужване на клиенти, и ние ще ви служи с цялото си сърце.Име на продукта : с Четка за отстраняване на прах Материал на продукта : PP+pbtприменение места : кърпи, дрехи, дивани, одеала, шкафове, спални, автомобили, клавиатура и т.н. съвет : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. В снимките на продукта няма други теми, освен четка за прах.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли споделяне и обратна връзка, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Опции за продукта

Свързани продукти