.

.

JJKFQ Цифри Дядо Коледа Кукла на Коледна Украса за Дома Весела Коледа Декорации Коледен Градина Декорации (Цвят : Стил 1)

JJKFQ Цифри Дядо Коледа Кукла на Коледна Украса за Дома Весела Коледа Декорации Коледен Градина Декорации (Цвят : Стил

BGN 177.76

Наличност
На склад

Удобства : . 1.It е толкова сладък и сладка коледа стои украшение на Дядо Коледа,той с луксозни дрехи и подарък кутия,борова шишарка и т.н., украса под ръка. 2.Този Дядо Коледа е идеален за разпространение на празника.Той ще се превърне в чудесно допълнение към вашата коледна коледната елха, масата и домашно убранству.Най-добрият подарък за Коледа !Весело и празнично допълнение към всеки празничната декора. 3.Традиционната коледна украса фигури на Дядо Коледа colleaction носи хубавото пеене и анимирани танц за коледната празник и на вашето семейство,приятели. 4.Кукла на Дядо Коледа е винаги добре дошъл от повечето деца и възрастни.Това е идеалният подарък за вашето дете и приятели.Чудесен подарък за коледа, подарък за рожден ден, подарък за Нова година, подарък за годишнина, подарък за Деня на Благодарността, подарък за Хелоуин. 1.It е толкова сладък и сладка коледа стои украшение на Дядо Коледа,той с луксозни дрехи и подарък кутия,борова шишарка и т.н., украса под ръка.2.Този Дядо Коледа е идеален за разпространение на празника.Той ще се превърне в чудесно допълнение към вашата коледна коледната елха, масата и домашно убранству.Най-добрият подарък за Коледа !Весело и празнично допълнение към всеки празничната декора.3.Традиционната коледна украса фигури на Дядо Коледа colleaction носи хубавото пеене и анимирани танц за коледната празник и на вашето семейство,приятели.4.Кукла на Дядо Коледа е винаги добре дошъл от повечето деца и възрастни.Това е идеалният подарък за вашето дете и приятели.Чудесен подарък за коледа, подарък за рожден ден, подарък за Нова година, подарък за годишнина, подарък за Деня на Благодарността, подарък за Хелоуин.

Опции за продукта

Material:
Plastic + Fabric
Size:
Approx.50cm,
Package Includes:
1* Santa Claus doll :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Свързани продукти