.

.

5 Бр. Стенен Държач Телефон Поставка За Телефон Дистанционно Управление Организатор на Самозалепващи Стената До Телефона на Скоби за Стенен Държач Кутия За Съхран?

5 Бр. Стенен Държач Телефон Поставка За Телефон Дистанционно Управление Организатор на Самозалепващи Стената До Телефона

BGN 21.59

Наличност
На склад

Вие получавате : Пакет съдържа 5 притежатели на мобилни телефони в различни цветове : розов, син, зелен, жълт и бял.Само бижута са изработени от висококачествена пластмаса, а изобилието на количества и цветове може да отговори на вашите ежедневни нужди.Инсталацията е проста : всеки скоба на дистанционното управление е снабден с двустранно тиксо.преди монтаж почистете стената чиста, залепете двустранно самозалепваща се лента, застанете на притежателя на телефона и изчакайте 12 часа преди употреба.За да се подобри устойчивостта на притежателя на телефона, моля, непременно съхранявайте предмети или поставяйте телефона след 12 часа.Нов дизайн : всеки кутия за съхранение на дистанционното управление може не само да се съхранява на дистанционното управление на телевизора, но и съхраняване на мобилни телефони, канцеларски материали, четки за грим, гребени и други елементи.От двете страни на скоба, дистанционно управление на такива уникални куки, на които може да се съхраняват захранващи кабели за предаване на данни, главоболие, колани, ключове и т.н. Има много начини за използване на продукт, която може ефективно да спестите място за съхранение и за облекчаване на неговото търсене.Широката приложимост : В продукта е използван висококачествен двустранен скоч, който може да се залепи на стената, тапет, маси и огледални места.Място, където двустранно самозалепваща се лента можете да прикачите към спалните, вана и балкон стаи, всекидневна, кухни и т.н. Моля, уверете се, че стената чисти и сухи преди употреба, в противен случай това ще окаже влияние върху сцеплението на двустранна лента.Купи безгрижно : Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим възможно най-бързо и ще ви дадем задоволителен отговор.Описание на продукта : Име на продукт : държач за мобилен телефон Брой продукти : 5Продукт цвят : розов, зелен, син, жълт, белыйПродукт размер : 3.93*3.74*1.18 inchesfeature : 1. Тази група дистанционно управление има дизайн куката от двете страни, която се различава от конвенционалните продукти.Функция за съхранение е по-всеобхватна и по-компактен.2. 5 скоби за съхранение на мобилни телефони в различни цветове могат да отговарят на вашите ежедневни нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти