.

.

EATHNDY Притежателя на Мобилен Телефон Настолна Поставка За Телефон, Регулиране на Ъгъла на Наклона с Охлаждащ Вентилатор и Led Подсветка за iPhone 12 Pro Max 11 X SE XR XS Plus 8 6 7 6S и ?

EATHNDY Притежателя на Мобилен Телефон Настолна Поставка За Телефон, Регулиране на Ъгъла на Наклона с Охлаждащ Вентилатор

BGN 7.99

Наличност
На склад

Този притежателя на мобилен телефона работи с всички смартфони и малки планшетами като ipad mini ,идеален за създаване на видео tiktok ,You Tube, Vlog.Поставка за телефона, напълно сгъваема, позволява да се регулират по различен начин.В него достатъчно място, тъй като можете да се наслаждавате на филми под правилен ъгъл, прави идеални селфи или в чата, стига да са свободни ръце!.Тази настолна поставка за телефон може да осигури допълнително осветление по време на снимане на видео или снимка,също така може да се използва като настолна лампа,просто чрез включването на бутона.Това определяне на мобилен телефон вградено в охлаждащ вентилатор за отлично разсейване на топлината, е идеално за селфи-снимки или клипове и игри.Дизайн, материали, проектиране и функциониране на този предмет-всичко това первоклассно.Функции 1. Титуляр телефон с led подсветка,най-подходящ за You Tube Tiktok Video Vlog Live Streaming 2. Поставка за мобилен телефон вградена в охлаждащ вентилатор за отлично разсейване на топлината, е идеално за селфи-снимки или клипове и игри 3. Притежател на мобилен телефон могат да бъдат лесно коригирани, под прав ъгъл на видимост, освобождавайки ръцете си, че е добър настолен аксесоар по време на гледане на телевизия, игри, гледане на рецепти, използването на Facetime. 4. Този смартфон видео комплект работи с всички смартфони и малки планшетами като ipad MINI 5. Този притежател на мобилен телефон, трябва да включва бутон за свързване към USB порт, когато използвате функцията за осветление и вентилатор за охлаждане.

Опции за продукта

Свързани продукти