.

.

Поставка за лаптоп Регулируема, Държач за лаптоп Lamicall : Многоугольный вентилирани по височина стойка за преносим компютър за маса, въртящи се на 360 градуса, Съвмест?

Поставка за лаптоп Регулируема, Държач за лаптоп Lamicall : Многоугольный вентилирани по височина стойка за преносим компютър

BGN 42.39

Наличност
На склад

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.. 【Регулиране на височината на】Часова лаптоп Lamicall обновяване може да се регулира на височина от 145mm/5 7inch до 205mm/8 1inch (височина 60mm регулируема).Можете да регулирате височината, както на вас ви харесва, с помощта на копчето на гърба на каботажните Сме подобрили този лаптоп странично регулируема поставка в съответствие с нуждите на нашите клиенти.Коледни подаръци Подарък за Деня на благодарността Regalos де Навидад. 【Вид на контролирани ъгъл】Този въртящ притежателя влакчета Macbook pro не може да се върти на 360 градуса, но и за регулиране на ъгъла на видимост в зависимост от вашите навици за използване От 45° до 180° - да задоволи всичките си желания, когато използвате вашия лаптоп, с тази стойка за лаптоп на масата. 【Здрав и защитен】Този регулируем държач за лаптоп е много здрав и стабилен, както и на всички компютърни влакчета lamicall, той никога не ще треперят, когато пишете на лаптопа си с тази стойка, която е оборудвана с висококачествена силиконова подложка, за да се предотврати драскотини и свличане на вашия лаптоп. 【Широка съвместимост】Този притежателя поставка за лаптоп подходящ за всички таблети и лаптопи от 10" до 17", като Mac Mac Book Pro 16 14 инча 2021 Mac Book Air 12 13 13,3 15 инча 2020 2019 2017 2018 2016 Microsoft Surface Google Pixelbook Dell XPS HP Acer Chromebook и други преносими компютри 11 инча - 17 инча. 【Ергономичен дизайн】Сетчатое горния основата на лаптоп позволява да се отвръща с топлина и да предпазват компютъра от прегряване.Използването на лаптоп със стойката ви позволява да се избегнат дълги поклона и излезе добра работна поза, която помага за намаляване на болката в раменете и врата.

Опции за продукта

Свързани продукти