.

.

Поставка За Таблет,Регулируем Настолна Поставка За Таблет Сгъваем Алуминиев Държач Таблет е Преносимо Притежателя Подложки за Маса(сребро)

Поставка За Таблет,Регулируем Настолна Поставка За Таблет Сгъваем Алуминиев Държач Таблет е Преносимо Притежателя Подложки

BGN 17.98

Наличност
На склад

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му.Материал : Изработен е от алуминиева сплав, тази поставка за таблета, няма да се поколебае, когато седите на мобилния си телефон и ми таблетка.Мини : меки гумени облицовки за держателе гарантират надеждна подкрепа на вашите устройства, както и на лигавицата на база предотвратяват подхлъзване и падане.147*130*2.5.Подходящ за 3,5-13-инчови таблети и смартфони.Сгъваема конструкция : Тази стойка за таблет за десктоп корекция може да бъде напълно сгънати в размер на чанта.Титуляр стойка за таблет заема малко място при съхранение, лесно се пренася в чанта, е идеалното допълнение за пътуване или бизнес пътуване.Регулируем ъгъл на наклон : Поставка за таблета поддържа както вертикален, така и хоризонтален преглед.Регулируема скоба на притежателя на телефона ви позволява да настроите ъгъла на наклона на вашето устройство, така че да можете да намерите най-удобен зрителен ъгъл на необходимото ниво очите за работния плот.147*130*2.5 ммМатериал : Алуминиева сплавприменяемые сценарий : Костюм за 3,5-13-инчови таблети и смартфони.Пакет Including1*Tablet Stand Type : Регулируема tablet stand Feature : 1. Пълен материал от алуминиева сплава2. Двухосевая регулируема конструкция3. Конструкция на кабелен управления4. - Малко, но не упрощение5. Сгъваема и преносима конструкция.

Опции за продукта

Свързани продукти