.

.

FAKEME Car Headrest Tablet Mount Holder Auto Backseat Таблети Stand for Kids - Без Затваряне

FAKEME Car Headrest Tablet Mount Holder Auto Backseat Таблети Stand for Kids - Без Затваряне

BGN 26.48

Наличност
На склад

Дизайн с въртене на 360 градуса, поместит вашият таблет или телефон на притежателя под оптимален ъгъл на видимост, е много практично.каучук вътре притежателя, анти-надраскване, значително ще предпазва вашия таблет от надраскване или повреда.Отлично приспособление за вашия автомобил, ще ви е много забавно на децата, за да гледате видео, да играете игри, да се учат на задните седалки в пътя, за да освободи ръката си.Изработен от висококачествен ABS-материал за притежателя и алуминиева сплав за прът, достатъчно устойчив за продължителна употреба.Лесен за инсталиране, просто закрепете метален прът на пръта столчето за кола и го инсталирайте на него и на притежателя.Описание : - Изработен от висококачествен ABS-материал за притежателя и алуминиева сплав за прът, достатъчно устойчив за продължителна употреба.-360 градуса на въртене дизайн, подходящ за вашия таблет или телефон в держателе под оптимален ъгъл на видимост, е много практично. - Лесен за инсталиране, просто закрепете метален прът на пръта си столче за кола и го инсталирайте на него и на притежателя. - Каучук вътре притежателя, защищающая от надраскване, значително ще предпазва вашия таблет от надраскване или повреда. - Чудесно приспособление за вашия автомобил, ще донесе много удоволствие на децата си, за да гледате видео, да играете игри, да се учат на задните седалки в пътя, за да освободи ръката си.Характеристика : - Тип : Определяне на останалите главата на автомобила - Модел : L-071-1+N - Материал : алуминиева сплав+ABS - Размер : 56, 5x23x6, 5 см/22, 2x9, 1x2, 6 инча - Подходящ : за повечето 9,5-14,5-инчови таблети или 7-10, 5-инчови телефони (опции)Пакетът включва : 1 бр автомобил на облегалката за глава Mount1 бр притежателя на телефона (опция)1 бр Пътеводител : 1.Моля, позволете 1~3 см грешка се дължи на ръчно измерване, благодаря.2.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля, разберете, благодаря.Вашето удовлетворение е наш приоритет.По този начин, ние ще доставят продукти и услуги на най-високо качество, за да се погрижат за вашето удовлетворение.

Опции за продукта

- Type:
Car Headrest Mount
- Model:
L-071-1+N
- Material:
Aluminum Alloy+ABS
- Size:
56.5 x 23 x6.5cm/22.2 x 9.1 x 2.6 inch
- Suitable:
For most 9.5-14.5 inch Tablet or 7-10.5 inch Phone (Options)
Package Includes:
1 Piece Car Headrest Mount :
1 Piece Phone holder (Options) :
1 Piece Manual :
1.Please allow 1~3 cm error due to manual measurement, thanks. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you. :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :

Свързани продукти