.

.

Gukasxi 6 Бр. U Образни Фиби За Коса Родословни Остана Прост и Нежен Френски Стил U Образни Фиби За Коса с U-Образна Прическа Фиби За Коса Разклона за Жени, Момичета, Аксес?

Gukasxi 6 Бр. U Образни Фиби За Коса Родословни Остана Прост и Нежен Френски Стил U Образни Фиби За Коса с U-Образна Прическа

BGN 3.99

Наличност
На склад

【Модни U-образни фиби за коса】Вие ще получите 6 броя модерен френски фиби за коса в 8 стилове.Красива разклона за коса може да се сравнява всички роклята и всеки повод.Френска шнола за коса - незаменим елемент от ежедневната мода. 【Лесна употреба】U-образна шнола за коса е лесен и практичен дизайн.Дължи го на гладък ръб можете лесно да държат на дългата си коса, за да ги държи здраво, и това няма да навреди на косата.Междувременно лесно да ги премахнете, и вие няма да усетите никаква непортативности. 【Високо качество】 U-образни вилици за коса са изработени от висококачествени материал, който е траен, не е лесно разгражда и може да се използва в продължение на дълго време.Можете да направите своята прическа у дома само за няколко минути. 【Прост и уникален дизайн】 U-образни щипки за коса, с модерен и опростен дизайн, са добър помощник за вашия грим.Неговото надеждно и удобно за носене, както и да се направи красива и стилна прическа за вас. 【Широко приложение】 Тези аксесоари за стайлинг на коса може да се обърне за ежедневна употреба или украса на сватба, парти, абитуриентски вечер, съображение, нощен изход.Това също е добра уникален подарък за вас и вашите близки, приятели, роднини и т.н. 6 Пакет на Френски стил е Прост и елегантен U-форма на косата Жени Вилица Пръчки Haripin Вилица перука на Жени за жени и момичета, Тези косата пръчки, украсени с U-образен дизайн.Той може да се облича ежедневни дрехи или украса на сватба, парти, абитуриентски вечер, съображение, нощен изход.Това също е добра уникален подарък за вас и вашите близки, приятели, роднини и т.н. Характеристики на заколок за коса, за жени или момичета : -Количество : 6шт - Цвят : злато, сребро и розово злато. - Материал : сплав и пластмаса. - Размер : около 11*3.5 cm - Произведен от висококачествен материал за трайно и дългосрочно използване. U-образна шнола за коса е лесен и практичен дизайн.Дължи го на гладък ръб можете лесно да държат на дългата си коса, за да ги държи здраво, и това няма да навреди на косата.Междувременно лесно да ги премахнете, и вие няма да усетите никаква непортативности. - Използване на : Случаи за сватба, рожден ден, тематични партита, юбилей, церемония, танцово бала и така нататък. - Добра уникален подарък за вас и вашите близки, приятели, роднини и т.н. - Топло съвет : Моля, позволете някои малки грешки размер от ръчно измерване.В пакета е включено : 6x U-образна перука за коса.

Опции за продукта

Свързани продукти