.

.

Гърненце Обучение Тоалетна, Зелени Детска Гърненце Обучение Седалка, Нескользящие Безопасни за Деца 2-8 години на Детето(зелен PVC възглавница)

Гърненце Обучение Тоалетна, Зелени Детска Гърненце Обучение Седалка, Нескользящие Безопасни за Деца 2-8 години на Детето(зелен

BGN 13.44

Наличност
На склад

Двустранни парапети лесно схватываются, подходящи пръстите на детето са по-удобни за захващане и задържане, детето може да се насладите от тях е безопасно и сигурно.Проектиран, за да се предотврати пръскане на урината.Предната част на повишени, за да урина не разбрызгивалась и не намокала за облеклото на детето.Може да добавяте и съхранявате, когато не се използва, заема малко пространство.Ергономични разработила рационализирани седалки, разработени в съответствие с извити бедра дете 2-8 години, осигуряват мека и удобна за кацане.Подвижна възглавница ПВК актуализация е мека, добро качество, добра твърдост, може да издържи по-голямо напрежение.Силиконова основа устойчива на плъзгане, безопасна и стабилна, за да даде на детето си по-стабилна защита.Може да се регулира на педала в съответствие с растежа на детето, нека детето лесно да се седи.Функция : 1. Подвижна възглавница ПВК актуализация е мека, добро качество, добра твърдост, може да издържи по-голямо напрежение.Силиконова основа устойчива на плъзгане, безопасна и стабилна, за да даде на детето си по-стабилна защита.2. Смогите регулиране на педала според височината на детето, нека детето да седне лесно.3. Ергономични разработила рационализирани дизайн седалки, разработени в съответствие с извити бедра дете 2-8 години, мека и удобна за засаждане.4. Двустранни парапети лесно се отразяват, са подходящи за пръстите на детето са по-удобни за улавяне и задържане на дете може да се използва безопасно и сигурно.5. Проектиран, за да се предотврати пръскане на урината.Предната част на повишени, за да урина не разбрызгивалась и не намокала за облеклото на детето.Може да добавяте и съхранявате, когато не се използва, заема малко пространство.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Гърненце Обучение Seat Material : PP + PVCColor : Зелен Особености : 1. Седнете неподвижно и не раскачивайтесь; Оборудван с плъзгане на силиконовата подложка.2. Подвижна мека възглавница го прави по-удобен за бебето, за да седне и лесно за почистване. 3. Карикатура сладък външен вид, сигурността на подлакътник кръст Бод Пакет Списък : 2 x стълбище Side7 x Аксесоари 1 x Pedal1 x Cushion1 x Ръководство Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Potty Training Seat
Material:
PP + PVC
Color:
Green 
Features:
1. Sit still and do not sway; Equipped with anti-slip silicone pad. :
2. Detachable soft cushion makes it more comfortable for baby to sit and easy to cleaning.  :
3. Cartoon cute appearance, safety armrest :
Package List:
2 x Ladder Side :
7 x Accessories   :
1 x Pedal :
1 x Cushion :
1 x Manual  :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Свързани продукти