.

.

ZDBBY Унисекс Зима Ветрозащитный Отопление врата Топли Шалове Пешеходен туризъм, Колоездене и Ски Спорт USB, Електрически, с топъл шал на врата (Цвят : зелен, размер : ед?

ZDBBY Унисекс Зима Ветрозащитный Отопление врата Топли Шалове Пешеходен туризъм, Колоездене и Ски Спорт USB, Електрически,

BGN 221.92

Наличност
На склад

1、Полярна мек вълнен плат материал : полярна мек вълнен плат материал моющийся, приятен за кожата, еластичен и не е лесно да се колебае. 2、Отопление голям площад : Отопление на голям площад, на топло, но не горещо и не е суха, многофункционална и модерно. 3、Удобен и приятелски към кожата : Този нагревателен шал, подходящ и приятелски към кожата, а плюшени много топло. 4、Безопасен и стабилен : Почистване, устойчив, безгрижен, трудосберегающий, дизайн на защита от изтичане на информация, лесен за използване. 5、Дейности на открито : Технология за отопление на въглеродни влакна, устойчиво отопление.Подходящ за активен отдих в суров студен климат, като например за катерене, за да предотвратите измръзване на шията в низкотемпературном климат. 1、Полярна мек вълнен плат материал : полярна мек вълнен плат материал моющийся, приятен за кожата, еластичен и не е лесно да се колебае.2、Отопление голям площад : отопление на голям площад, на топло, но не горещо и не е суха, многофункционална и модерно.3、Удобен и приятен за кожата : Този нагревателен шал удобен и приятен за кожата, както и плюшени много топло.4、Безопасен и стабилен : почистване, устойчив, безгрижен 5、Дейности на открито : технология за отопление на въглеродни влакна, устойчиво отопление.Подходящ за активен отдих в суров студен климат, като например за катерене, за да предотвратите измръзване на шията в низкотемпературном климат.Описание : Този нагревателен шал, подходящ за активен отдих в суров студен климат, като например за катерене, за да предотвратите измръзване на шията в низкотемпературном климат.Технически характеристики : Заглавие : Нагревателен шарфматериал : полярна флисраЗмер : около 27,5*26,5*2 см/10.83*10.43*0.79 Списък на опаковки : нагревателен шал*1 Забележка : поради светлинни ефекти и ъгли на снимане, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.Поради ръчно измерване има допуск в размер на изделия.

Опции за продукта

Свързани продукти