.

.

Жена Kuaisuganfa Шапка Кърпа от Микрофибър Шапка За Душ за Укрепване на Водопоглъщаемост и Сушене на Шапка за Душ за Жени j21113 (Цвят : лилав)

Жена Kuaisuganfa Шапка Кърпа от Микрофибър Шапка За Душ за Укрепване на Водопоглъщаемост и Сушене на Шапка за Душ за Жени

BGN 34.72

Наличност
На склад

1. Супер абсорбиращи.Супер абсорбиращи, бързо изсушава косата, ви спестява време, изсушава по естествен начин и намалява времето на сешоар.Намалете риска от вилици. 2. Намалете времето за сушене на косата : бързо подсушете косата, спестете време, ги оставете да изсъхнат по естествен начин и защитете косата си от вредните сешоар. 3. Траен и мек. 100% ултра тънък композитен ултра тънък влакнести материали, с бутон за заключване на банного кърпи, косата не соскользнут при къпане.Лекота на използване. 4. Многофункционален-на кърпа от микрофибър е много подходящ за ежедневна употреба у дома, в салона и пътуване.Това е чудесен помощник за лице, вана, козметика, почистващо средство за лице, не е нужно да се притеснявате за замърсяване на косата. 5. Подходящ за всички типове и дължини на косата (включително къса коса, дълга коса, права коса, къдрава коса или къдрава коса).Идеалният подарък за дамите, децата и приятелите си.Ако имате някакви недоволство стока, която можете да получите, моля свържете се с нас навреме, и ние ще се погрижим за вас с благодарност.Вид материал : Плюш Група : Възрастен Модел : Шапка за душ Функция : опазване на околната среда Стил : Одноцветное продукт.

Опции за продукта

Свързани продукти