.

.

Team Golf NCAA Contour Golf Club Headcovers (3 Броя), номерирани от 1, 3 и X, Подходящи за големи шофьори, офис, спасителни и фарватерных стикове, Велур подплата за допълнителна защита на с?

Team Golf NCAA Contour Golf Club Headcovers (3 Броя), номерирани от 1, 3 и X, Подходящи за големи шофьори, офис, спасителни

BGN 39.96

Наличност
На склад

85% от винил/от 10% акрил, найлон/5% PVC.Внос. 38 БРОДИРАНИ ШАПКИ – нашите контур шапки, изработени от винил биволско и синтетични замшевых материали; Вътрешна страна е облицована с велюром за допълнителна защита на клуба; Всяка глава има номер 1, 3 и X. ИЗБЕРЕТЕ ЛЮБИМАТА СИ УНИВЕРСИТЕТСКАТА КОМАНДА – за да покаже своя отборен дух на вериги с тези ярки и трайни главоболие уборами; Всеки носене на видно място е изобразен името на отбора, лого и цветове по ваш избор.ИДЕЯ за ПОДАРЪК "ДУПКА В ЕДНО" -този комплект шапки ще се превърне в чудесен подарък за рожден ден, Ден на бащата или почивка за да заядлого голф в живота си, който е обсебен от любимия си отбор; или той ще се превърне в чудесен подарък и за вас самите.ИДЕАЛЕН ЗА големи ШОФЬОРИ – прическа № 1 е подходящ за всички големи водачи; Найлонов чорап, който помага за защита на вал от повреди.ПОВЕЧЕ от 20 ГОДИНИ В БИЗНЕСА - Team, Golf е най-големият доставчик на лицензионни аксесоари за голф, NFL, NHL, MLB и collegiate в страната, като предлага широка гама от продукти за най-ревностните и най-запалените фенове; Ние предлагаме голям избор на топки за голф, кърпи, шапки, инструменти divot, скоби за шапки чадъри , чанти за голф и много други; поръчайте при нас днес, за да доминират в модната игра на голф, когато линках. 3 стилни контури на главата убора от винил бъфало и синтетичен велур с номера 1.3 и X. № 1 е подходящ за всички големи водачи, а найлонов чорап защитава шахти от повреди. 3 място екип бродерия.Team Golf NCAA Contour Golf Club Headcovers (3 Броя), Номерирани от 1, 3 и X, Подходящи за големи шофьори, утилитарни, спасителни и фарватерных клубове, Велур подплата за допълнителна защита клуб комплектът включва 3 стилни контури на главата убора с иновативни материали и лъскав дизайн - номерирани 1, 3 и X. 1, подходящ за всички извънгабаритни драйвери и найлонов чорап защита на шахти от повреди. 3 място екип бродерия.

Опции за продукта

Свързани продукти