.

.

Puzzlesure Чакра Плътни Пердета за Спалня Силует Виртуална Аура и Чакри Космическа Мъглявината Представлява Medita и Завеси Селска Къща Врата Момичета Комплект от 2 Панел?

Puzzlesure Чакра Плътни Пердета за Спалня Силует Виртуална Аура и Чакри Космическа Мъглявината Представлява Medita и Завеси

BGN 48.79

Наличност
На склад

100% Полиестер.Вие ще получите 2 броя, всеки с размерите на 54 Wx80 L инча, общата ширина на 108 инча.Без подплата.Висококачествен сатен фиброзна тъкан, луксозен външен вид, мека текстура, драпиране и еластичност.Подходящ е за хол, спалня, стая за гости, трапезария, детска стая, офис и т.н., Блокира светлината, помага за защита на личния живот и намаляване на шума, както и ви осигурява добър сън.Помага да се изолират топлината на горещото лято и да се предотврати загуба на енергия студена зима.Намаляване на външния шум и създаване на по-тихо място.Чудесен подарък за родители, роднини и приятели.Има различни модели, като например животни, цветя, растения, пейзажи и т.н., поддръжка на : лесен за обслужване и е трайна.Машинно пране със студена вода с щадящей кръвообращението.Да Не се избелва, се суши при ниска температура.Добре дошли в нашия магазин.В магазина ни има богат избор от щори за вас избор.Например, цветя, животни, градски пейзажи, растения и така нататък.Предимства : Тя може да блокира светлината и да ви осигури добър сън, защита на личния живот.През лятото слънцето може да бъде блокиран, а температурата в помещението може да бъде намалена.Предотвратите разсейването на топлина през зимата.Сценарий за използване : хол, спалня за гости, стая, фамилна стая, трапезария, селска къща, офис, детска занималня и т.н. Материал : полиэфирное влакна Включва : 2 броя, всеки размер : 54 х 84", размер на опаковката на" 108 x 84".Характеристики : Бърза инсталация и лесно регулируемо.Пране : 1.Машинно пране със студена вода с щадящей кръвообращението.2. Да Не се избелва, се суши при ниска температура.Забележка : 1. Без подплата.2. Преди покупката на този продукт, моля, внимателно измерете вашите прозорци, за да се уверите, че размерът на завесата е правилен.3. Ние използваме сложно оборудване за фотографиране на нашите продукти, за да покаже истинския си цвят.Въпреки това, поради разлики в монитора цветовете на снимката може леко да се различават.4. Всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете.

Опции за продукта

Свързани продукти