.

.

Garosa Faucet Удължител, домашни Любимци Чучур на Мивка Дръжка Удължител за Деца Деца Забавно Ръчно Пране Решение Кран Разширяване Кран Ръководство Мивка Extender (жълт)

Garosa Faucet Удължител, домашни Любимци Чучур на Мивка Дръжка Удължител за Деца Деца Забавно Ръчно Пране Решение Кран

BGN 8.76

Наличност
На склад

Съберете водата, намаляване на пръски, приблизьте вода към децата, направете миенето на ръце е по-лесно и по-забавно, а и позволете на децата за формиране на навика за миене на ръце.Изработен от хранително силикон и пластмаса, тя не се напуква, не избледняват и не се деформират, не е специфична миризма,не съдържа BPA и се грижи за растежа на вашето бебе.Хубава форма, цветна и симпатична мультяшная форма.Можете да дадете на детето си подарък или играчка.Детето си го хареса, доста по-различно.Лек и портативен, той е малък и лек, което позволява лесно да го носите със себе си.Съвместима с повечето форми и размери смесители.Лесен монтаж, демонтаж и почистване, универсална конструкция.Инсталиране, премахване и почистване отнема само няколко секунди.Никакви средства не се изисква.Цвят : Жълто.

Опции за продукта

Item Type:
Faucet Extender
Material:
Silicone + Plastic
Color:
As shown in the picture
Product Size:
As shown in the picture
Weight:
Approx. 46g / 1.6oz
Package List:
1 x Faucet Extender :
Note:
1. Please allow 12in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти