.

.

Spy Power Bank Камера, 1080P HD 5000mAh Портативна Скрита Камера, Камера видеонаблюдение за дома и Офиса, гледане на деца Камера с Нощно Виждане, от Дълго Време/Записване Линия, Б?

Spy Power Bank Камера, 1080P HD 5000mAh Портативна Скрита Камера, Камера видеонаблюдение за дома и Офиса, гледане на деца

BGN 27.99

Наличност
На склад

【Лесна употреба 】 Фотоапарат Power bank е много лесен за използване.Аудиозапис не се поддържа от процесуалния закон и политика. 【Надеждно обслужване на клиентите 】 Ние се грижим за нашите клиенти и тяхната удовлетвореност.Записвайте си или зареждайте вашия телефон удобно.Предлагаме ви отлично дори и в тъмна среда.Само трябва да поставите SD карта (не е включена в комплекта), за по-лесно напишете това, което искате навсякъде и по всяко време.Защо сте избрали тази скрита камера Power Bank? 1. Натиснете бутона за захранване в продължение на 4-5 секунди, след това на червения индикатор ще светне, и камерата влиза в режим на готовност.Можете да го сложите в чантата и да го отнесе със себе си навсякъде.Благодарение на комбинированному дизайна на камерата е много трудно да се забележи.Моля, заредете напълно камера и отформатируйте SD-картата преди да се използва.Просто трябва да поставите SD-карта, за да започнете запис на цикъла.Поддръжка на запис по време на зареждане.Достатъчно е просто SD - карта. Натиснете бутона за кратко, червен индикатор мигнет един път, което означава, че камерата прави снимка и запазил го в картата с памет.Списък с пакети : 1 x power Bank камера 1 x USB кабел 1 х Ръководство за потребителя 2 x Защита на обектива Cover Kindly Забележка : 1. (Забележка : Аудиокасети не е, заради политиката.Батерия с голям капацитет.Моля, пригответе SD карта (не е включена в комплекта) преди употреба.Токови охватывались от първия ден.

Опции за продукта

Свързани продукти