.

.

Калъф за таблет устойчив на удари здрав защитен калъф Здрав 360 градуса въртяща се скоба калъф за iPad 10.2 _BOS_ 2019/2020 Чанта за tablet PC (черен цвят)

Калъф за таблет устойчив на удари здрав защитен калъф Здрав 360 градуса въртяща се скоба калъф за iPad 10.2 _BOS_ 2019/2020

BGN 33.12

Наличност
На склад

Амортизирующий силикон е предназначен за подкрепа и укрепване на защитата на корпуса на таблета, предотвратяване на случайни удари, сблъсъци и падания.Калъф за таблет подходящ за i Pad 10.2(2019/2020).Функция за стойка : Тази многофункционална защитно покритие е с уникален дизайн, който може да се превърне обвивка в удобна поставка за гледане.Задната част на кутията с вградена въртяща се на 360 градуса завъртане на маса, сгъваема поставка е скрита вътре, когато поставка разшири, може да се върти на 360 градуса, заедно с превръщането на масата за постигане на различен ъгъл на наклон на стойката.В задния повратна плот е вградена ръчно каишка, когато просовываете ръка на каишка, може да е здраво скочи на центъра на тежестта за вашия таблет. 3 слой защита в комбинация с "предния капак КОМПЮТЪР с вграден защитен екран" + "здраво на гърба на капака на КОМПЮТЪРА" + "мека силиконова външна обвивка".Предоставяне на защитни ръкави за вашия таблет, за да се предотврати случайно падане/удари / драскотини.Функция : 1. Богат на функции на защитно покритие на таблетката, подходяща за i Pad 10.2 (2019/2020) 2. Осигурете ви удобен ъгъл на гледане и набор на текст, можете да гледате филми, срещи, Face Time, отпечатате или да рисува, завъртане на 360 градуса въртящата се поставка на различни углы3. С помощта на притежателя на химикалки можете лесно да поставите и извадите на дръжката 4. Оборудван с подвижен пагон, удобен за бизнес пътувания, разходки или всякакви други необходими случаев5. Горната рамка КОМПЮТЪР с вградено защитно фолио за екрана-устойчива на надраскване; Подплата броня PC-предотвратява тежка прах; мека силиконова обвивка-ефективно освобождава вибрациите Опаковка в пакет : 1xdropproof Case1x Shoulder Strap Tablet не е включено в комплекта.

Опции за продукта

Свързани продукти