.

.

Semeving е Съвместим с Airpods 3-то поколение Калъф,Силиконов Карикатура Аниме Калъф за AirPods 3-то поколение Калъф(скъпа акула)

Semeving е Съвместим с Airpods 3-то поколение Калъф,Силиконов Карикатура Аниме Калъф за AirPods 3-то поколение Калъф(скъпа

BGN 8.79

Наличност
На склад

【Идеален за Airpods 3-то поколение】Калъф Air Pods 3-то поколение е подходящ само за Air Pods 3-то поколение (випуск 2021 година).не е подходящ за Air Pods 1/2 или Air Pods Pro. 【ПРЕМИЯ материал SIILICONE/Air Pods 3rd Generation Case】Калъф Air Pods 3rd Generation е изработен от висококачествен материал SIILICONE,той може да предпази вашите слушалки Air Pods 3 от капки, прах и масла от ежедневна употреба - да се съхранява калъф Air Pods 3 винаги е нова!. 【3 D анимационен филм дизайн/Air Pods 3rd Generation Case】Air Pods 3rd Generation Case-това е дизайн с анимационни стил.Той може да се обърне за мъже/жени/момичета/момчета и деца.Той също може да бъде толкова добър за ПОДАРЪЦИ за РОЖДЕН ДЕН подаръци за близки и по време на празниците – КОЛЕДА ЗА ЧУЛОЧНЫХ ПЪЛНИТЕЛИ!. 【Пълна защита на тялото/Airpods 3rd Generation Case】Premium калъф от TPU и компактен дизайн осигуряват пълна защита, която е съвместима с Airpods 3rd Generation Case, която предпазва от падане, отпечатъци от пръсти и драскотини. 【Най-доброто обслужване/Airpods 3rd Generation Case】Ние обещаваме да ви предложи най-доброто качество Air Pods 3rd Generation Case всеки клиент,но ако има някакви проблеми, моля, свържете се с нас на първо място.Съвети за Airpods 3 Case : .ако на повърхността на airpods 3 Case има прах.след това можете да използвате и вода, за да избършете го.

Опции за продукта

Свързани продукти