.

.

Qinhin Силиконов Защитен Калъф,Airtag Проследяване на Локатор Анти-Изгубен Тракер Finder Протектор Защитен Калъф е Съвместим за Airtags(L-зелен)

Qinhin Силиконов Защитен Калъф,Airtag Проследяване на Локатор Анти-Изгубен Тракер Finder Протектор Защитен Калъф е Съвместим

BGN 7.99

Наличност
На склад

Материал перфектно качество : Този силиконов калъф професионално проектирани за въздушни възглавници и е изработен от удобен мек течен силикон. ☆ Лесна употреба : изключителен дизайн, за по-лесно съответстват на вашето устройство и лесно да носите със себе си. _BOS_ Удобен и здрав : Изработен е от екологично чист течен силикон, устойчив на пот, надраскване и измиване. ❀ Отличен комфорт : Ние разработваме този калъф за вашето устройство, съвместим с въздушните възглавници, за да направите вашето устройство анти-изгубен и ще ви даде най-добрия опит на използване. ✪ Че вие ще получите : 1*Защитен калъф, съвместим с въздушните възглавници. (Продава се само силиконов калъф, с изключение на устройството). 1. Перфектно качество на материалите : Този силиконов калъф професионално проектирани за възглавници, и той е изработен от удобен мек течен силикон. 2. Лесна употреба : Изключителен дизайн, за по-лесно съответстват на вашето устройство и лесно да носите със себе си. 3. Удобен и здрав : Изработен е от екологично чист течен силикон, устойчив на пот, надраскване и измиване. 4. Отличен комфорт : Ние проектираме този калъф за вашето устройство, съвместим с въздушните възглавници, за да направите вашето устройство анти-изгубен и ще ви даде най-добрия опит на използване. 5. Какво получавате : 1*Защитно покритие, съвместимо с въздушни възглавници. (Продава се само силиконов калъф, с изключение на устройството).

Опции за продукта

Свързани продукти