.

.

RALAN Силикон Гумен Калъф за носене За Кожата устойчива на плъзгане Прехвърляне на Вода Настроите за PS5 Контролер + Допълнителни Дръжки за Палеца x 10.

RALAN Силикон Гумен Калъф за носене За Кожата устойчива на плъзгане Прехвърляне на Вода Настроите за PS5 Контролер + Допълнителни

BGN 7.99

Наличност
На склад

♥ 【SUPER FIT】 - Силиконова капачка/кожа контролера на SONY Play Sation 5,е особено подходящ за зарядно портове и бутони.Здрав силиконов материал, но гъвкав и приятен на допир, толкова добре се държи с допълнителен съединител за текстурирани повърхности.Цялостна защита и комфортно усещане за ръце.Предлагайки ви по-дълга защита за вашите аксесоари за видео игри. ♥ 【1 Skins & 10 Thumb Grips】 - Има 1 силиконовата капачка, за да контролер PS5, 5 двойки дръжки на палеца,5 двойки дръжки на палеца, които с кожата, много лесно се поставят, и те вършат добра работа за подобряване на точността на аналогови пръчки, като същевременно се гарантира добро ниво на комфорт.Ако не можете да се върнете към контролера по подразбиране по време на игра, ще намерите дръжка, която ще ви помогне да изпитате това. ♥【ПЪЛНО покритие на】 - Лапа дизайн голям пръст дръжки защита на вашия контролер PS5 джойстик от прах и мръсотия.Тази ультратонкая кожа покрива си геймпад и да абсорбира малки удари, драскотини и боклук, осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове. _BOS_【ЛЕСНА инсталация И ПРЕМАХВАНЕ】 - Не пречи на повечето зарядни устройства контролер.Силиконова кожа лесно се отстранява и за почистване, уверете се, че тя е изсъхнала, преди повторно свързване към контролера. ♥【ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА】 - Предпазва вашия контролер от удари, драскотини.Съхранявайте вашия контролер PS5 сигурен, нов и стилен, с помощта на този силиконов кожа своята практика.Защитете вашия безжичен или жичен контролер!.

Опции за продукта

Свързани продукти