.

.

VR Touch Controller Cover Водоустойчив Защитен Калъф, Подходящ за Oculus Quest 2 Силиконовата капачка Капка Пот Стабилна Дръжка Защитно покритие (сив)

VR Touch Controller Cover Водоустойчив Защитен Калъф, Подходящ за Oculus Quest 2 Силиконовата капачка Капка Пот Стабилна

BGN 71.60

Наличност
На склад

1.Капачка дръжка е изработена от висококачествен силиконов материал, който може ефективно да предотврати пот, прах и драскотини.Мини удари засилват усещането и чувството. 2.Регулируем волан колан позволява на ръцете да се отпуснете, не отпадане на техните контролер.Висококачествени PU-материал е с сверхпрочностью, а дизайнът е на велкро ви позволява лесно да регулирате дължината на каишка за ръка, в съответствие с различните нужди. 3.Висококачествена капачка дръжка сензорен контрол и каишка за костяшек пръсти могат не само да се предотврати износване, но и да се предотврати изхвърлянето на докосване контролер по време на игра. 4. Сензорен контролер и капака дръжка anti-drop са на една кука и линия.Ръкав писалка закрепени трехпозиционными регулируеми и фиксирани с каишки, а за стягане може да се регулира в зависимост от размера на собствените дланта на всеки човек.Силиконов ръкав писалка тествана върху реалната машина, тя не блокира сигнал и може да се използва с увереност. 5.Този пакет съдържа всичко, което ви трябва да се учат на игри VR : 2 VR touch controller cover, 2 controller handle cover и 2-knuckle каишка.Описание : 1. Капачка дръжка е изработена от висококачествен силиконов материал, който може ефективно да предотврати пот, прах и драскотини.Мини удари засилват усещането и чувството.2. Регулируем волан колан позволява на ръцете да се отпуснете, не отпадане на техните контролер.Висококачествени PU-материал е с сверхпрочностью, а дизайнът е на велкро ви позволява лесно да регулирате дължината на каишка за ръка, в съответствие с различните нужди.3. Висококачествена капачка дръжка сензорен контрол и каишка за костяшек пръсти могат не само да се предотврати износване, но и да се предотврати изхвърлянето на докосване контролер по време на игра.4. Сензорен контролер и капака дръжка anti-drop са на една кука и линия.Ръкав писалка закрепени трехпозиционными регулируеми и фиксирани с каишки, а за стягане може да се регулира в зависимост от размера на собствените дланта на всеки човек.Силиконов ръкав писалка тествана върху реалната машина, тя не блокира сигнал и може да се използва с увереност.5. Този пакет съдържа всичко, което ви трябва да се учат на игри VR : 2 VR touch controller cover, 2 controller handle cover и 2-knuckle каишка.Спецификация : Материал : силикон, PUColour : blackфункция : водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на надраскване Важи за : за търсене 2пакетный списък : VR Touch Controller Cover x 2 Controller Handle Капачка x 2 юмрук Колан x 2.

Опции за продукта

Свързани продукти