.

.

Tomsin Touch Controller Grip Cover for Oculus Quest 2, Защитен Износоустойчива Пълен джоб за химикалки Handle Sleeve(зелен)

Tomsin Touch Controller Grip Cover for Oculus Quest 2, Защитен Износоустойчива Пълен джоб за химикалки Handle Sleeve(зелен)

BGN 10.39

Наличност
На склад

【Съвместимост】 Специално проектиран калъф за oculus quest 2 е уникален противоскользящий и устойчив на пот дизайн,осигуряващ по-добро сцепление. 【Премия Материал】 Защитен калъф контролер, изработен от екологично чист, висококачествен силиконов материал, по-износостойкого и лесно моющегося. 【Comperehensive защита】 Напълно завернутая дизайн осигурява пълен спектър на защита на вашия контролер, който може ефективно да се предотврати падане и напукване на пръстени контролер в играта.Точно и аккуратная рязане също така гарантира, че ръкохватка грайфери няма да се отрази на сигнал в играта. 【Лесна инсталация】 Има очевидни ляво и дясно тагове за подмяна на контролера, отворете капака на отделението за батерията и махнете оригинални кабели на китката за лесно инсталиране.Просто обърнете специално внимание и проверете с ръцете си, преди отново да се затвори отделението отделение. 【Кръст Бод Пакет включва】1 двойка от дръжка на кутията.Ние ви предлагаме 30-дневна услуга безусловно връщане на парите, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!Моля, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : сензорни контролери в комплекта не са включени!.Цвят : ЗЕЛЕН 1.

Опции за продукта

Свързани продукти