.

.

Zaracle Cover Set for Oculus Quest 2,1 бр Силиконов калъф Eye Pad for Oculus Quest 2 Калъф за очите, Предпазва от изпотяване Lightproof,и 1 бр VR Капак на обектива за Quest 2 (сив калъф за очи + черен калъф ?

Zaracle Cover Set for Oculus Quest 2,1 бр Силиконов калъф Eye Pad for Oculus Quest 2 Калъф за очите, Предпазва от изпотяване

BGN 9.59

Наличност
На склад

【Comfort Cover Set Include】1 х силиконов калъф за очи за Quest 2; 1 x капак на обектива Oculus Quest 2 VR. 【Премия материал】Тази силиконова капачка за очите е изработена от висококачествен екологично чист силикон, така че маската е безопасно и хигиенично, и не дразни кожата.и тази капачка за обектива VR е изработена от ликра, която не драска и измити. 【Удобен и здрав】Силиконова капачка за очите е изработена от висококачествен силикон за комфортен докосване,капак на обектива VR е изработена от висококачествени материали от ликра, повърхността е много удобно, че не поцарапает самото устройство. 【Лесно почистване】Лесен за почистване материал, който може да се пере, преработи и по-малко отпадъци. 【Добро обслужване на клиентите】Ние продължаваме да предлагаме гаранция за качество до 24 месеца и обслужване на клиенти longlife.Ако имате някакви въпроси,ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Отличен набор от обложките на Oculus Quest 2, който заслужавате!Функция : 1.Състояние : чисто нова. 2.Материал : Силиконова капачка на очите(силикон); Капак на обектива VR (плат ликра). 3.Удобен и здрав : Силиконова капачка за очите е изработена от висококачествен силикон за комфортен докосване,капак на обектива VR е изработена от висококачествени материали от ликра, повърхността е много удобно, че не поцарапает самото устройство. 4.Лесно се нанася и отстранява : Комплект седалките лесно се свързва и се отстранява, което го прави много удобен за вас, за да се насладите на виртуална реалност с комфорт. 5.Лесен за почистване : Лесен за почистване материал, който washable, recyclable и по-малко отклонение.Опаковката включва : 1 бр. силиконов калъф за очите+1 бр капачка за обектива VR. (Забележка : само носене,устройство В комплекта не са включени).

Опции за продукта

Свързани продукти