.

.

Силиконова маска VR, подходящ за Oculus Quest 2. Замяна на силиконова маска Против Пот, подходящ за слушалки Oculus Quest 2 VR, лесно почистване, анти-изтичане на светлина (черен)

Силиконова маска VR, подходящ за Oculus Quest 2. Замяна на силиконова маска Против Пот, подходящ за слушалки Oculus Quest

BGN 22.56

Наличност
На склад

[Съвместими модели] Нов мек силиконов защитен калъф подходящ за геймърски слушалки Oculus Quest 2 VR.Тази силиконова маска за очи виртуална реалност решава проблемите на усвояване на пот, устойчивост на пот, оцветяване в оригиналната маска, а може да бъде бързо вымыта и высушена. [Удобно докосване] Той е изработен от висококачествен мек силикон, лесен и гъвкав, а точно дъга се намира много близо до лицето си, което ви прави по-удобно и потопени в vr-игра. [Подобрено зрение] е Добър заместител очите на капака позволява да се радвате на добро зрение и да се наслаждавам на визуални преживявания под най-удобния ъгъл.Високотехнологичен дизайн предотвратява загубата на светлина,и кожата се чувства добре. [Лекота на инсталиране на] Силиконовата маска за очи Oculus/Meta Quest 2 може лесно да се инсталира и да се оттегли, тя да съответства на вашето лице. [Лесен за почистване] Повърхността силикагел лесен за почистване.След измиване, го избършете с хартиена кърпа, за да го направи чист и гигиеничным, за да може да се нанесе отново следващия път.Маска Oculus Quest 2 е направена от висококачествен екологично чист силикон.Маска безопасно,хигиенично и не дразни кожата.Носете ви по-добър и по-комфортен опит.Два козирка добавени към носовым накладкам маска Oculus Quest 2, за да се предотврати попадането на светлина, което ви позволява по-добре да се потопите в една виртуална реалност.Маска Oculus Quest 2 е направена от висококачествен силикон, устойчив на пот и лесен за почистване, просто махнете я и изплакнете с вода.Той е предназначен за подобряване на хигиена, усвояване и комфорт.Маска Oculus Quest 2 е лека и е специално разработен пространство, за да се предотврати блокиране на сигнала, без смущения във всички функции; лесно се инсталира и се оттегли.Ние предлагаме 18 месеца гаранция на продуктите и 24x7 часа дружелюбно обслужване на клиенти.В комплекта не са включени слушалки Oculus Quest 2!.

Опции за продукта

Свързани продукти