.

.

signmeili Black Mascara, Starry Sky Volumizing and Curling Mascara Създаване на Очарователните и Красиви Мигли, за Коледното Парти на Дневния Грим 8 мл

signmeili Black Mascara, Starry Sky Volumizing and Curling Mascara Създаване на Очарователните и Красиви Мигли, за Коледното

BGN 8.23

Наличност
На склад

Висококачествен материал : Изработени от висококачествен материал, тази спирала е напълно безопасен, и вие можете да я използвате с доверие.Лесен за използване : С богат и нежен крем, можете лесно да се нанесе тази спирала на миглите и равномерен грим, без слепване.И четка за зъби, която е в тубичка, лесен за употреба.Направете очите си привлекателна : Можете да получите на естествената завивку и удължаване на миглите с помощта на нашата спирала, която ще направи очите си по-красиви и привлекателни.Перфектен външен вид, нашата спирала, не се бели и не избледнява, тя е водоустойчив, устойчив на петна и може да запази перфектен външен вид през целия ден.Лесен за почистване : нашата спирала за мигли може лесно да се прилага и отстранени в рамките на няколко минути.Това не отнема много време.Препоръчително е да използвате средство за премахване на грим или почистващо средство за лице, просто да го вълни.Описание : Тази спирала е специално проектиран, за да създаде идеалното и смело изявление на миглите!Просто нанесете го веднъж, тази спирала ще направи значителен обем и удлинит мигли.Той е водоустойчив, устойчив на пот и може да поддържа перфектен грим през целия ден.Характеристики : 1. Направете очите си по-добре сложен и катерене по естествен начин.2. Водоустойчивост и защита от изпотяване.3. Лесно се нанася с четка.4. Лесен за почистване.Спецификация : Размер на продукта : 10.6*1.7 см/4*0.66 in Weight : 26g Packing Списък : 1* Спирала за мигли Забележка : 1. Моля, позволете някои малки отклонения в размер от ръчно измерване и осветление във фотографията може да доведе до разликата в цвета, отколкото в реалния живот. 2. Моля, нанесете спирала равномерно два или три пъти.Ако се повтаря твърде много пъти, това може да доведе до залепване и пилинг. 3. След нанасяне на спирала нанесете влакна, когато мастилото е още влажна, и внимателно почистете влакна веднъж или два пъти, без да се повтаря това.

Опции за продукта

Product size:
10.6*1.7cm/4*0.66in
Weight:
26g
Packing List:
1* Mascara :
Note:
1. Please allow slight tolerances in size due to manual measurement, and lighting in photography may result in a difference in color than it is in real life. :
2. Please Apply mascara evenly two or three times. If repeated too many times, it may cause clumping and peeling. :
3. After applying the mascara, apply the fibers when the mascara is still wet, and gently brush the fibers once or twice without repeating it. :

Свързани продукти