.

.

Подписан в списание Theater Magazine със САНДИ ДЪНКАН на корицата от 16-3 август 1999 г., на този търг е представена копие от списание In Theater Списание с автограф на САНДИ ДЪНКАН ?

Подписан в списание Theater Magazine със САНДИ ДЪНКАН на корицата от 16-3 август 1999 г., на този търг е представена копие

BGN 23.98

Наличност
На склад

САНДИ ДЪНКАН.Чарлз Кимбро.Рути Хеншолл.Джеръми Dimka.Bernadette Питърс.Подписан в списание Theater Magazine със САНДИ ДЪНКАН на корицата от 16-3 август 1999 г.** В този търг е представена копие от списание In Theater Списание с автограф на САНДИ ДЪНКАН на корицата от новата си роля на Рокси Харт в долгоиграющем мюзикъл "Чикаго".Тази статия в списание Theater е подписана САНДИ ДУНКАНОМ след края на шоуто в Ню Йорк.На корицата - подпис на САНДИ ДЪНКАН.Тя е подписана от дебел черен маркер.Списанието е в отлично състояние и датирана 16-3 август 1999 година. На лицевата страна е залепен адресна етикет.Статии в това списание включват корицата на историята на САНДИ ДЪНКАН на 4 страници с включени снимки.Статия за Чикаго и продължава още две страници Рути Хеншалл в ролята на Велмы Кели . На 6 страници Footloose the musical с две на Джеръми Кушнье и четири страници cast pictures. Още една четырехстраничная статия е за Чарлз Кимбро.На обратната страна На дневник има Преглед Кабаре и Списъци на бродуей и внебродвейских театри , малки снимки на Мери Тайлър Мур , Bernadette Питърс , Роджър Барт , Кати Ригби, Тори правопис , Christiane Кембъл, Дъглас Силлса, Рекса, Смит и Рейчъл Йорк.На обратната страна На дневник-касови такси Бродуей шоу от онова време.Обяви кабаре-шоу и театри. ***.

Опции за продукта

Свързани продукти