.

.

VGEBY1 Чанта За Носене на Колелото, Транспорт Капак на Чантата Трайност Найлон Планински Пътен под Наем Мек Съхранение Защитен Носещ Колесни Чанта

VGEBY1 Чанта За Носене на Колелото, Транспорт Капак на Чантата Трайност Найлон Планински Пътен под Наем Мек Съхранение

BGN 19.99

Наличност
На склад

Изберете Размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката.КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛ : Тази чанта е изработена от здрав найлон, прост дизайн и щедър, а работата е деликатна.УДОБНА гума : Корона цип покрит с гума и да се чувства комфортно в ръцете си, както и лесно за използване. ИЗБОР на 2 РАЗМЕРА : 2 размери диаметър на колелото за избор, един 27,5 инча, друг е 29 см, и двете имат ниско тегло.ПРИЛОЖЕНИЕ : Пакет колело може да се използва самостоятелно, и той също може да бъде съвместим с целия пакет DUUTI, за да получите по-добър резултат.Той е подходящ за приемане на предните и на задните колела, планински велосипеди и пътни превозни средства.ГАРАНЦИЯ : Ако не сте доволни от нашия продукт, който сте получили, можете да ни изпратите емайл по всяко време.Ние ще ви отговорим веднага и ще ви помогнем да решите проблема си.Тази чанта е изработена от здрав найлон, дизайнът е много проста и е щедър, а работата деликатен.Корона цип покрит с гума и да се чувства комфортно в ръцете си, както и лесно за използване.С 2 размери диаметър на колелото за избор, един е 27,5 инча, а другият - 29 инча, и двете са леки в теглото.Той е подходящ за приемане на предните и на задните колела, планински велосипеди и пътни превозни средства.Характеристики : 1.КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛ : Тази чанта е изработена от здрав найлон, прост дизайн и щедър, а работата е деликатна. 2.УДОБНА гума : Корона цип покрит с гума и да се чувства комфортно в ръцете си, както и лесно за използване. 3.2 ИЗБОР от РАЗМЕРИ : ОТ 2 размери диаметър на колелото за избор, един 27,5 инча, друг е 29 см, и двете имат ниско тегло. 4.ПРИЛОЖЕНИЕ : Пакет колело може да се използва самостоятелно, и той също може да бъде съвместима с пакет DUUTI на всички, за да получите най-добър резултат.Той е подходящ за приемане на предните и на задните колела, планински велосипеди и пътни превозни средства. 5.ГАРАНЦИЯ : Ако не сте доволни от нашия продукт, който сте получили, можете да ни изпратите емайл по всяко време.Ние ще ви отговорим веднага и ще ви помогнем да решите проблема си.Параметри : Марка : DUUTI Състояние : абсолютно новия Материал : найлон Параметри : 27.5 in, 29in Цвят : черен Диаметър на чантата : прибл. 76 см / 30,0 инча (за колелото 27,5 инча), 79 см / 31,1 инча (за колелото 29 инча) Тегло : прибл. 530 г Осъществяване списък : 1 * Велосипедна чанта Забележка : Само велосипедна чанта, велосипеди колело и други аксесоари на снимката само за снимки, те не са включени в нашия списък.

Опции за продукта

Brand:
DUUTI
Condition:
Brand New
Material:
Nylon
Options:
27.5in, 29in
Color:
Black
Bag Diameter:
Approx. 76 cm / 30.0 in (for 27.5in Wheel), 79 cm / 31.1 in (for 29in Wheel)
Weight:
Approx. 530 g
Package List:
1 * Bicycle Wheel Bag :
Note:
Only the Bicycle Wheel Bag, bike wheel and other accessories in the picture are just for photography, they are not included in our list. :

Свързани продукти