.

.

TEHAUX Dog Leash - Регулируема Дърпане на Въже за домашни любимци конна обучение на Кучета Прогулочный Кученце на Каишка Нашийник за Кучета Малки домашни любимци (черен)

TEHAUX Dog Leash - Регулируема Дърпане на Въже за домашни любимци конна обучение на Кучета Прогулочный Кученце на Каишка

BGN 7.74

Наличност
На склад

Изработен е от висококачествен материал, тяговый въже е лесен и удобен, без да причинява вреда на малки домашни любимци.Обтегач с висока плътност дългогодишна, здрав и издръжлив.Той е удобен за носене.Регулируем обтегач, специално предназначени за регулиране на размера на гърдите и на гърба.Идеална за разходки или дресура малки домашни любимци.Приемането сгъсти метални катарами, той е здрав и е здрав.Описание, Изработени от висококачествен материал, тяговый въже е лесен и удобен, без да причинява вреда на малки домашни любимци.По-високата плътност на екологично чиста ключалката е удобен за носене.Регулируем обтегач, специално предназначени за регулиране на размера на гърдите и на гърба, за да осигури комфорт за вашия домашен любимец.Приемането сгъсти метални катарами, той е здрав и е здрав.Тя е идеална за разходки или дресура малки домашни любимци.Функция - Цвят : Черен. - Материал : Лавсан. - Размер : около 120 х 1 см/ 47.2 х 0,4 инча. - Изработен от висококачествен материал, тяговый въже е лесен и удобен, без да причинява вреда на малки домашни любимци. - Висока плътност екологично чиста закопчалки, здрава и трайна.Той е удобен за носене. - Регулируем обтегач, специално предназначени за регулиране на размера на гърдите и на гърба. - Приемане сгъсти метални катарами, тя е здрава и трайна. - Идеални за разходки или дресура малки домашни любимци.Кръст Бод Пакет, включително 1 х Регулируем Пет Дърпане на въже конна обучение на кучета Прогулочный Кученце на каишка Яка Малките домашни любимци ( черен ).

Опции за продукта

Свързани продукти