.

.

FeiyuTech Модел AK4500 3-Аксиален Стабилизирано Ръчно Карданен за DSRL и Беззеркальной и Филм е Съвместим с Sony, Canon, Nikon, полезен товар 10.14 lb и Хипервръзка дистанционно управле?

FeiyuTech Модел AK4500 3-Аксиален Стабилизирано Ръчно Карданен за DSRL и Беззеркальной и Филм е Съвместим с Sony, Canon,

BGN 271.20

Наличност
На склад

1.Бърз монтаж без изравняване, актуализация на полезен товар до 10,14 паунда(4,6 кг), лесно се работи с популярни огледални и кинокамерами.Удобно : Трехосевая бутон заключване, подвижна дръжка. 2.Стабилизиран Тел-контролирана помещение, стабилизиран и надеждна Съответната за разнообразие на основни камери, поддържа множество периферни устройства.Накарайте фотографа да преодолее ограниченията на оборудването и да бъдат по-креативни. 3.Управление : Всички операции на един екран Първото използва сензорен LCD екран в цялата индустрия, позволява лесно да се работи без да е приложение на телефона, като контрол на вашата машина, на всяко място, по всяко време. (Инсталиране на почти всички параметри на кардана и настройките на камерата директно чрез LCD сензорен екран). 4.Shadow Hunter mode One : клавиш за включване на режима на shadow hunter.Увеличаване на скоростта на последователност на двигателя за кратък период от време, така че да позволява на кардану постигнете бърз ефект преход и вземете бързо движеща се точка.Забележително видео може да бъде направено без сложна операция и постпродакшена. 5.Първоначален режим : Подкрепете първоначален режим четири начина, подкрепете зададената от потребителя скорост и бърз отговор.Създаване на силно визуално въздействие и на кино ефект.Макс.Обхват на наклона на 230°. Макс.Обхват да се върти на 360°. Макс.Обхват за завъртане на 360°.Скоростта на накланяне 2°/ ~ 75°/с. Скорост на завъртане 3°/ ~ 150°/c. Времето на работа на 12 часа.Тегло около 1656 г (без батериите).Полезен товар 4600 гр (в балансирано състояние на центъра на тежестта).Батерии : 18650 акумулаторна батерия*4, 2200 mah, 3.7 В, зареждане на батерията чрез USB-порт на кардане не се поддържа.Моля, използвайте приложеното зарядно устройство за зареждане на батериите.Теоретично време за ползване : 12 часа (когато камерата е балансиран с карданом).Време за зареждане : ≥5 часа с включен зарядно устройство и адаптер 5 V/3 A (бързо зарядно устройство за непушачи).Когато индикаторът на зарядното устройство свети с червена светлина, това означава, че батерията се презареждат.При сплошном синя светлина батериите са напълно заредени.Материал на основното тяло : алуминиеви сплави.Водоустойчивост : Не е водоустойчив.Разширение на По-широк обхват, по-професионално.

Опции за продукта

Свързани продукти