.

.

Смола Геометрична Абстрактна Скулптура на Слон - Модерен Геометричен Слон Смола аксесоари за Дома Статуи Аксесоари Занаяти Скулптура Украса (бял)

Смола Геометрична Абстрактна Скулптура на Слон - Модерен Геометричен Слон Смола аксесоари за Дома Статуи Аксесоари Занаяти

BGN 23.99

Наличност
На склад

????【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】 скулптурата на слона е изработена от висококачествена синтетична смола, която е с по-високо качество, от керамични материали.Той няма никакви токсични странични ефекти, а външния вид е прост и елегантен, с ясни линии. ????【ОТЛИЧНА ИЗРАБОТКА】 изящна изработка и реалистична статуя _BOS_ тази статуя на слон е безупречно изрязана и отговаря на бяла матирана обзавеждането,което я прави по-модерен и очарователен. ????【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】 Тази скулптура на слон може да се използва в офиси, библиотеки, кафенета, ресторанти, чайханах и на други места, благодарение на своя идеал дизайн.Това е и идеален избор за вашия дом декорации. ????【Нескользящая УСТОЙЧИВОСТ НА надраскване】 Статуя на слон с мека подложка на всеки крак, така че е лесно да се движат и да се премести,без да остави дрехите си на бюрото. ????【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 Дайте на своите приятели тази статуя на слон в подарък, те искрено се обичат и ценят.

Опции за продукта

Свързани продукти