.

.

48 бр. Пеперуда за Декорация, Creatiee 3D Стикери За Стена|Металик Книга За Изкуството на Стикери, САМ/Ръчно/Подвижни/Устойчивост на Налягане Хартия Стенописи Подарък за ?

48 бр. Пеперуда за Декорация, Creatiee 3D Стикери За Стена|Металик Книга За Изкуството на Стикери, САМ/Ръчно/Подвижни/Устойчивост

BGN 4.79

Наличност
На склад

【Кръст Бод Пакет включва】48 бр. выдалбливают пеперуди етикети включват 12 бр. стил A + 12 бр. Стил B + 24 бр. 【Три стила в един цвят】Всеки стил включва в себе си 3 размера : 4шт 3"/8 см ширина;4шт 4"/10 см ширина; 4шт 5"/12 см широчина.Нашите стикери 3 D butterfly wall art са подвижни, издръжливи, устойчиви на натиск, лесно се нанася върху суха, чиста и гладка повърхност. 【Премия материал】е Изработена от висококачествени двустранни метални строежа на картонени материали.Нашият декор САМ paper 3 D butterfly се различава от други стикери butterfly ,те преминават специална обработка на белите дробове, луксозни, така и за околната среда.Нашите стикери 3d butterfly wall art са подвижни, издръжливи, устойчиви на натиск ,лесно се нанася върху суха, чиста и гладка повърхност. 【3 D Vivid Hollow-out Design】Добавете индивидуален подход към вашето частно пространство, 3 D vivid design и ги добре разработени крила създават невероятна външния вид на тези предмети за украса.Нашите двустранни самозалепващи се точки са много трайни, за да се предотврати падането на пеперуди от стените(моля, следвайте инструкциите на снимката вляво).Възпламени навсякъде, където искате, единственото ограничение е вашето въображение. 【Изискан подарък декорация】Те са идеално допълнение за всеки празник, украса на семейството си или приятелите активна атмосфера, ще добави уау фактор за вашето парти.Толкова сладък, за да се покаже в стаята на детето си, на стената, или дори на вашата мантия на Коледа.Може да се използва като вечерни, дневни, крестинных, празнични украси, фон за снимки, декор и десертно на масата, топперов за торти или стикери за хладилник.Чудесен подарък идеален за деца или приятелка.Нашите пеперуди предварително събрани, те са лесни за разкрасяване.Тази серия бижута пеперуда има 2 цвята за избор, той ефекти на дисплея, можете да изберете това, което искате.Лесно се закача навсякъде вътре или отвън, идеално за висящи ги на стената над бюрото, в коридора и на дърво и т.н. Споделете САМ забавление със семейството или приятели, нашият атрактивен дизайн и цветен мотив за създаване на атмосфера на подобряване на настроението и спокойствие за вас и гостите.Нашите продукти - това е елегантен и универсален декор за всяка възраст и всеки тематични партита-рожден ден, празник, housewarming и т.н., Идеален за привличане на внимание към витринам магазини, фестивали или експонати.Сгънете крила на 35° за създаване на 3 D-ефект;.Махнете двойна странична лента;.Поставете 3 D - пеперуда на стената;.Най-накрая, кликнете върху 3 D-пеперуда.

Опции за продукта

Свързани продукти