.

.

Nezyo 4 Бр. Динозавър Стенни Стикери Подвижна Динозавър Стенни Стикери за Детска Стая Спалня Хол Клас Домашен Рожден Ден Украса (лека нощ)

Nezyo 4 Бр. Динозавър Стенни Стикери Подвижна Динозавър Стенни Стикери за Детска Стая Спалня Хол Клас Домашен Рожден Ден

BGN 7.19

Наличност
На склад

Пакетът включва : вие ще получите 4 парчета 11.8 x 11.8 инча динозавър стени етикети с динозаври в различни форми и размери, които са достатъчни, за да отговарят на вашите декоративни изисквания, като жизнената сила във вашата стая.Безопасен материал : стикери за стена динозаврите са съставени от PVC-материал, който не е отровен, няма мирис, безопасно за вас И стикери за стена динозаврите са самоклеящимися, така че не е нужно да добавите някакви лепила, по време на залепване.Лесно са залепени : стикери за стена динозаврите лесно са залепени върху плоска и гладка повърхност, а също така и лесно да се прибира, без да наранява стената.Добавете ярки декорации : различни стилове стенни стикери динозаври могат да задоволят любопитството и изследователска мечтата на вашите деца като добавите ярки декорации в стаята на вашите деца.Inclusive използването на : подвижни стикери за стена динозаврите са подходящи за залепване върху гладки повърхности, включително стени, прозорци, тавани, стъкло и т.н., Подходящи за украса на вашите спални, детски стаи, стаи за игра, детски градини, класни стаи, дневни, както и може да се прилага и като украса за рожден ден. парти, тематични партита с динозаври, тържества и т.н. 4 групи Динозаври Стикери за Стена Динозавър Стикери За Стени, за Детска Стая Спални Хол Клас Украса на Дома си Рожден Ден.Характеристики : Използване : 1. Уверете се, че повърхността е гладка, суха, чиста и не е прах, замърсявания и мазнини.Моля, не наклеивайте етикети върху неравна повърхност с дупки или облупившуюся боя на стената. 2. Ако искате да промените позицията на стикери, моля, бавно и внимателно ги извадете и поставете отново.Незабавно отклеившиеся етикети могат да повлияят върху боя на стените. 3. Замяна на етикети, залепена в продължение на 6 месеца, моля, възползвайте се от отопление сешоар при скъсване. 4. За наскоро боядисани стени препоръчваме да изчакате не по-малко от 1 месец преди стик стикер на стената.Не оставяйте следи : стикери за стена динозавър лесно да се премахне, че няма да оставят никакви следи по стената, добре защита на вашата стена.Технически характеристики : Материал : PVC Размер : както е показано на снимката Цвят : както е показано на снимките кръст Бод Пакетът включва : 4 x динозавър стикери за стена Топли Забележка : Цвят може да съществува малка разлика се дължи на различни екрани.

Опции за продукта

Свързани продукти