.

.

3D Пеперуда Стикери За Стена, 48 бр 4 Стил 3 Размера, Сменяем Метален Стикер на Стената на Стаята Стенни Стикери за Декорация за Деца Спалня Детска Класна Стая Сватбен ?

3D Пеперуда Стикери За Стена, 48 бр 4 Стил 3 Размера, Сменяем Метален Стикер на Стената на Стаята Стенни Стикери за Декорация

BGN 7.19

Наличност
На склад

【Кръст Бод Пакет включва】48 бр пеперуда стикери за стена : 12 бр Стил 1, 12 бр Стил 2, 12 бр стил 3, 12 бр стил 4, всеки стил има 3 размера(3", 4", 5").Идва с 48 бр двустранна клейкими точки. 【3 D метален стикер на стената】Стикери пеперуди, направени от метал, хартия, можете да добавите стикер пеперуди в желаната форма.След сгъване на 3 D стикери за стена с пеперуди ще добавят виталност на вашата стая. 【4 стила за украса】4 вида дизайн, 3 вида размери могат да се използват заедно, впрыскивая нова жизнена сила в модерен дизайн декорация, с участието на свеж и елегантен темперамент и като декоративен ниво богат. 【Силна лепливост и подвижни】Нашите стикери за стени се използват висококачествено лепило и няма лесно да падне от стената.Освен това лепило е подвижна и не оставя следи и няма да навреди на стената. 【Широко приложение】Може да се използва като партита, детска градина, кръщенета, празнични украси на фестивала, на фона на снимки, декор и десертно на масата, тортата или стикери за хладилник.Толкова сладък, за да покаже във вашата детска спалня, а също така е идеална за декорация на партита, сватби и т.н., Цвят : 48 бр, лазер.

Опции за продукта

Свързани продукти