.

.

Amaonm Гигантски Подвижни 3D САМ в Морето Свят Стенни Стикери Океана Животни Стенни Стикери Океана Риба Морско Конче Коралови Костенурка, Стенен Декор за Момичета Спа?

Amaonm Гигантски Подвижни 3D САМ в Морето Свят Стенни Стикери Океана Животни Стенни Стикери Океана Риба Морско Конче Коралови

BGN 20.32

Наличност
На склад

Лесен за използване, просто почистете и залепете.Рана със собствените си ръце.Можете да направите това по своя собствена идея. 8 листа 12"X18",размер на завършеност : 47 "x55".Моля, обърнете внимание, че показан на изображението е предназначено само с илюстративна цел и не е действителният размер етикети.Изработен е от сменяеми самоклеящегося PVC-материал,не е токсичен и никога не вреди на стената.БЕЛЕЖКИ : Направете си плосък, преди да го пуснат.Всички права запазени Amaonm.Всяко неразрешено използване е незаконно.Добавете обстановка, без боя.Носете си толкова много любов, щастие и комплименти от гостите си.Етикети Amaonm Wall може директно да се прилага на стени, керамика, стъкло, прозорец, мебели, огледало, кола..всеки плосък гладка повърхност, Придават на вашата стая отличен нов вид и се променят индивидуалността на помещението с помощта на красиви стенни стикери Инструкции за употреба : 1. Почистете и подсушете повърхността на 2. Махнете стикер на стената с субстрат 3 внимателно. Нанесете върху повърхността, както е показано на фигура 4. Здраво натиснете, за да изтръгне мехурчета въздух Препоръка : Не прилипайте към стената с лющеща се боя да Не прилипайте към всяка повърхност с дупки да Не се използва на неравни повърхности Забележка : Вашето осветление и настройки на монитора на компютъра размера на изображението на снимката, само за справка.Моля, позволете едно малко отклонение за данни за измерване и се обърнете към самия размера на Пратката, в това число : 8 x лист стенни стикери, 8 листа 30 см × 45 см (12" x 18").

Опции за продукта

Свързани продукти