.

.

YJSS Игра, Стикери За Стена Видео Игра Момче Стикери за Стена за Дома Детска Стая Спалня Играта на Момчетата Стая Спалня Стикери За Стена Винилови Тапети за Детски Ст?

YJSS Игра, Стикери За Стена Видео Игра Момче Стикери за Стена за Дома Детска Стая Спалня Играта на Момчетата Стая Спалня

BGN 9.59

Наличност
На склад

【МАТЕРИАЛ】 : Играта и стикер на контролера са направени от здрава,висококачествена,водоустойчива и трайно PVC,който напълно отговаря на стандарта. 【Опаковка И размер】 : Играта и контролер стенни стикер опаковка завернута в поролоновый памук, за да сте сигурни, че няма гънки, когато приклеиваете го на стената Размер : 15 инча x 22 инча. 【ИДЕАЛНОТО БИЖУ】 : направи си САМ вдъхновение етикети лесно се нанася!Подвижни, за многократна употреба и роуминг!никакви средства не се изисква, само вашите собствени ръце!Проявете своя творчески и артистичен талант, можете да ги подредите така, както желаете. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за МОМЧЕТА ДЕТСКИ】 : Независимо от това дали търсите идеи за декорация на спалнята на момчето, подаръци за рожден ден ,фестивални подаръци или просто търсите декорация на стени момче или стоки, вашите момчета могат да поставите всяка част на всяко място, където те искат.Тази игра и контролни стикери за стени са идеални за стаи за момчета, стаи за игра, дневни, детски стаи или места, които искат да бъдат прекрасни. 【ОБСЛУЖВАНЕ】 : Ако не сте доволни от тази игра стенен декор ,100% гаранция за връщане на парите, ако продуктът е повреден,моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми с продукта, или доставка.Ние приемаме пълната отговорност за качеството на продуктите и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема бързо и ефективно!.Какво ви учудва 1.Водоустойчив, защита от слънцето и устойчивостта цвят.Цвят модел и може да продължи дълго време, не выцветая. 2.Самоклеящийся, лесно се включват и лесно се изключва. 3.No независимо от това, сухо или мокро пространство, той не ще бъде лесно отваливаться. 4.НАПРАВИ си сам!Станете свой собствен декоратор!Покажете своя творчески и артистичен талант и придайте на стаята освежаваща гледка. 5.ОТЛИЧНО ПОДХОДЯЩ КАТО ПОДАРЪК, донесе щастие на вашите деца.Какво ви притеснява 1.No лепкави остатъци се отстраняват в рамките на няколко секунди, без да се повреди. 2.Лесно е да се създаде нов облик и промяна на стил всяка стая в рамките на няколко минути.Стенни покритие може да се използва върху почти всякакви плоски повърхности (стени, огледала, стъкла, мебели, електроника и т.н.), Както и на леко видоизменени стените.Че трябва да се отбележи 1.Моля, уверете се, че повърхността на стената сухи и не съдържат прах. 2.Този стикер за стена се предлага на руло в опаковката на продукта, моля, сложи тегло над него, докато той не стане по-плосък, преди да нанесете върху стената, за да получите по-добър резултат. 3. Остана в съответствие с картина или направете с ръце по своя собствена идея. 4. Извадете хартията и след това залепете на стената, лежеше един от средата наляво и надясно.

Опции за продукта

Свързани продукти